65 YAŞINDAKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
Daha önce DSİ XI. Bölge Müdürlüğü emrinde de çalışan Salih Zeki Fettahoğlu, 65 yaşında, Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliğin de okuyor. 65 yaşında 3.üniversite diplomasını almaya hazırlanan Salih Zeki Fettahoğlu, okuma azmine ve okumaya engel olmadığının en önemli örneklerinden biri, Fettahoğlu okul bittikden sonra master yapmayı da planlıyor.
Okumanın ve öğrenmenin yaşı yoktur sözünü ispatlarcasına 65 yaşına rağmen Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü okuyan Salih Zeki Fettahoğlu; önceki yılardan Matemtik Öğretmeliği ve Mühendisliği diplomalarına sahip.Okuduğu bölümde,öğrenci arkadaşlarının Salih abisi olan Salih Zeki Fettahoğlu bu ilginç eğitim serüveninin sırını içindeki okuma sevgisine bağladı.
Üniversite’de öğrenci arkadaşlarının ve hocalarının kendisine karşı tavırlarının gayet olumlu ve sevgi dolu olduğunu belirten Salih Zeki Fettahoğlu, kampüs içersinde öğrencilerin kendisine hoca gözü ile baktığını belirtti.
Salih Zeki Fettahoğlu'nun sınıf arkadaşları da, Fettahoğlunu bir abi olarak gördüklerini ama ilk başlarda garipsediklerini söylediler.
65 yaşında 3.üniversite diplomasını almaya hazırlanan Salih Zeki Fettahoğlu, okuma azmine ve okumaya engel olmadığının en önemli örneklerinden biri, Fettahoğlu okul bittikden sonra master yapmayı da planlıyor.