Asil Çelik Kocaeli’nden 3. le döndü
Edirne Belediyesi’nin genç güreşçilerinden Asil Çelik şehir dışında yapılan yağlı güreş festivallerinde başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Edirne Belediyesi güreşçilerinden Asil Çelik, son olarak Kocaeli Gebze’de yapılan Büyük Pehlivan Güreşleri’nde 130 güreşçi içerisinde küçük orta küçük boyda 3. oldu.
Kazandığı başarılar için kendisine her zaman destek olan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçiye teşekkür eden Asil Çelik “Kazandığım başarılar için her zaman bize destek olan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçiye teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı Hamdi Sedefçinin desteği sayesinde bu başarıları elde ediyoruz. Tüm şampiyonluklarımı her zaman yanımızda olan ve bize destek veren Belediye Başkanıma hediye ediyorum” dedi.
Belediye güreşçilerinden Asil Çelik’in elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyduğunu belirten Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi “Hocamız başta olmak üzere genç güreşçimiz Asil Çelik’i başarılarından dolayı yürekten kutluyorum” dedi.