EDİRNE BELEDİYESİ AİLE DANIŞMA MERKEZİ MAHALLE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR.
Edirne Belediyesi Aile Danışma Merkezi gençlerin kötü alışkanlıklarından korunması yönünde, Edirne İl Emniyet KOM Şube Müdürlüğü ile ortak yürüttüğü proje, mahalle toplantıları ile devam ediyor. Edirne Belediyesinde görevli Uzman psikolojik danışman Esra Selvi ve Feride Soylu ile Emniyet Müdürlüğü’nden polis memuru Ayşe Çınar’ın katıldığı mahalle toplantısı Hacı İlbey İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.
Edirne Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından, Edirne İl Emniyet KOM Şube Müdürlüğü koordinasyonunda, öğrenciler, anne ve babaları ve toplumun tüm kesimini kapsayan gençlerin kötü alışkanlıklarından korunması ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda mahallelerde bilgilendirme toplantılarının devam ettiği belirtildi.
Basın Bürosundan yapılan açıklamada, Edirne Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen madde bağımlılığıyla ilgili seminer çalışmasının Hacı İlbey İlköğretim Okulu’nda velilere ve öğrencilere yönelik olarak düzenlendiği bildirildi.
Açıklamada şunlar kaydedildi: “Öğrenciler, anne ve babaları ve toplumun tüm kesimini kapsayan gençlerin kötü alışkanlıklarından korunması ve madde bağımlılık ile mücadele konusunda Edirne Belediye Başkanlığı Aile Danışmanlık Merkezi’nin desteği ile, Edirne İl Emniyet KOM Şube Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, toplum bilincinin oluşturulması” hedefiyle ilimiz genelinde 01.03.2013 tarihi itibariyle “Cansuyu” adı altında başlatılan proje tüm hızıyla devam ediyor.”