HOŞ GELDİN ZİYARETLERİ SÜREN VALİ ŞAHİN İL ÖZEL İDARESİNDE BRİFİNG ALDI.
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'e görevine başlamasının ardından hoş geldin ziyaretleri aralıksız sürüyor. 23.05 2014 tarihli valiler kararnamesiyle Edirne Valiliğine atanan Vali Dursun Ali Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunanların ardı arkası kesilmiyor. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Yener Yörük, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı,Kamu Hastaneleri Geneler Sekreteri İlhan Açıkgöz, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Özdemir ve Devlet Hastanesi yönetim kadrosu, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yigitbilek, Adalet Komisyonu Başkanı Tayyip Özdurmaz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Gökpınar ve Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Başkanı Recep Zıpkınkurt, Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve bir çok STK temsilcisi vali Şahini makamında ziyaret edip Edirne deki çalışmalarında başarılar dilediler.
Öte yandan; Edirne Valisi Dursun Ali Şahin İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini ziyaret ederek brifing aldığı öprenildi. Vali Şahin'i Özel İdarede; Genel Sekreter Muhammed Öztürk ve genel sekreter yardımcıları karşıladı.
Karşılama sonrası Vali Şahin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhammed Öztürk genel sekreter yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya gelerek İl Özel İdaresinin 2013 yılı çalışmaları hakkında tedaylı bir brifing aldı.