Menü Edirne Olay Gazetesi
Tarih: 22.03.2013 12:48
KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA ETSO'DAN DESTEK

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA ETSO'DAN DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA ETSO'DAN DESTEK

ETSO'da 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Edirne Kızılay Kan Bağış Merkezi ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile organize edilen Gönüllü Kan Bağışı Kampanyası, ETSO hizmet binası giriş kat fuaye alanında gerçekleştirildi. Burada yaptığı konuşmada, Edirne halkını ve ETSO üyelerini kan vermeye davet eden Güler, “Duyarlılık göstererek, kan veren herkese teşekkür ederiz.”dedi

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler yaptığı açıklamada, Edirne Kızılay Kan Bağış Merkezi'nin Gönüllü Kan Bağışı kampanyasına Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak destek verdiklerini ifade ederek,   tarihe altın harflerle geçmiş Çanakkale Zaferi'nin 98'inci yıl dönümünde, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma gününde gerçekleştirilen bu kampanyaya destek vermekten onur duyduklarını söyledi.

Güler: “Büyük Türk milletinin bağımsızlığı uğruna şahadet mertebesine erişmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, aynı zamanda büyük kahramanlıklar sonunda kazanılmış Çanakkale Zaferi’ni de gururla kutluyoruz” dedi.

Herkesin kan bağışı konusunda duyarlı olması gerektiğinin altını çizen Güler;“Bu kampanya ile toplumsal sorumluluk olarak hem Kızılay’ın çalışmasına katkı sağlayacak hem de zor durumdaki insanların kan ihtiyaçlarını karşılamış olacağız. Kan, üretimi yapılmayan tek üründür.”dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —