Tarih: 23.01.2022 18:52

1.AMATÖR'DE İKİNCİ YARI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Edirne 1.Amatör Ligi ikinci yarı bu hafta B.Grubu’nda Keşanspor – Küplüspor, karşılaşması hariç diğer karşılaşmalar ile hafta tamamlandı. Bir çok karşılaşmada soğuk havanın etkisi hissedildi. Bu hafta alınan sonuçlar aşağıda yer almaktadır.
 
AYŞEKADINSPOR İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI
İkinci yarının başlaması  ile beraber A. Grubu’nda Süloğluspor, yeni transferleri ile çıktığı bu maçta Enderspor’u 8 -2 yendi. Yenimahallespor’da ikinci yarıya Gazimihalspor’u 5 -2 yenerek başladı. Haftanın en merak edilen maçında gülen taraf Genç Aslanlarspor, oldu. İkinci yarıya namağlup giren Ayşekadınspor ligde kendisi şampiyonluk isteyen rakibine 3 -0 yenildi.
Ayşekadınspor 0 -3 Genç Aslanlar
Enderspor 2 -8 Süloğluspor
Gazimihalspor 2-5 Havsa Yenimahalle
 B. GRUBU’NDA KAR ENGELİ
Burada ligin şampiyonluk adaylarından Keşanspor, bu hafta Küplüspor ile Beğendik’te oynanması gereken karşılaşma sahanın karla kaplı olması nedeniyle ertelendi. Ligin bir diğer şampiyonluk adayının oynandığı karşılaşmada Havsa Birlikspor, kendi sahasında Kırcasalihspor’u 3 -1 yendi.
Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Anafartalarspor, kendisi gibi alt sıralarda yer alan Mescitpaşaspor’u 4 -2 yenerek altına almış oldu. Enezspor ile Keşan Kültür maçı  0 -0 sona erdi. 18 Kasım Kurtuluşspor ile 1964 Yıldızspor arasındaki mücadele 2 -2 beraberlikle sonuçlandı.
Havsa Birlikspor - Kırcasalihspor’u 3 -1
Anafartalarspor- Mescitpaşaspor’u 4 -2
Enezspor -Keşan Kültür   0 -0
18 Kasım Kurtuluşspor- 1964 Yıldızspor 2 -2
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —