Tarih: 17.11.2021 10:09

1.AMATÖR KISA KISA

Facebook Twitter Linked-in

A GRUBU
HIDIRAĞA FK ZİRVEYE YÜRÜYOR
İsim değişikliğinden sonra çok farklı bir konuma gelen ve yılın sürprizini yaparak şampiyonluğa oynayan bir takım kuran Hıdırağa FK bu hafta kendisi gibi şampiyonluk hedefi olan Fatihspor’u 2 -0 yendi.
GAZİMİHAL SÜRPRİZİ
Bu hafta Enderspor ile Gazimihalspor arasında oynanan karşılaşmayı Gazimihalspor 2 -1 kazanmasını bildi. Lige istediği gibi bir giriş yapamayan Gazimihalspor bu hafta Enderspor’u 2 -1 yenerek moral buldu. Gazimihalspor geçen haftalarda Süloğluspor, ile 5 -5 berabere kalmıştı.
B.GRUBU
KIRCASALİHSPOR FARKI
Bu grupta hedefe şampiyonluk parolası ile başlayan Kırcasalihspor, lige istediği gibi başlangıç yapamamasına rağmen haftalar geçtikçe kendisini hedefe ilerleyeme doğru yürüyor. Bu hafta deplasmanda Mescitpaşaspor’u 5 -3 yendi.
KEŞANSPOR PARAMPARÇA YAPTI
Eski günlerine dönme mücadelesi veren Keşanspor, bu hafta 18 Kasım Kurtuluşspor’u 9 -3 gibi farklı skorla devirmesini bildi. Keşanspor 12 puan ile grubunda lider konumda bulunuyor.
1964 YILDIZSPOR SONUNDA GÜLDÜ
Lige iyi bir giriş yapan ve daha sonraki haftalarda farklı mağlubiyetler alarak kendini alt sıralarda bulan 1964 Yıldızspor, bu hafta Keşan Anafartalarspor’u 4 -3 yenerek rahat bir nefes aldı.
HAVSA BİRLİK 90+’DA KAZANDI
Bu sezon kurdukları iddialı kadro ile şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Havsa Birlikspor, bu hafta 90+’dalarda bulduğu gollerle Keşan 1984 Kültürspor’u 2 -1 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürmeye devam ediyor.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —