Tarih: 23.11.2021 11:29

1.AMATÖR KISA KISA

Facebook Twitter Linked-in

A GRUBU
FATİH FARKI
Geçen hafta Hıdırağa FK’ya 2 -0 yenilen Fatihspor, geçen hafta alınan mağlubiyetin acısını gençleriyle bu hafta Enderspor’u 2 -1 yenerek moral bularak zirve yarışından kopmamasını bildiler. Enderspor’da Ali Derala’nın golü yetmedi.
GENÇ ASLANLAR FARKLI KAZANDI
Ligde istediği başlangıcı yapamayan ve hedeften şaşması an meselesi olarak görülen haftalarda olan Genç Aslanlarspor, bu hafta Gazimihalspor’u 6 -2 yenerek şampiyonluğu ne kadar istediklerini ve geleceğinin açık olduğunu bu hafta gösterdi.
YENİMAHALESPOR 4’LÜ TARİFE
Bu sezon kadro derinliğinde yapılanmaya giden Yenimahallespor, bu hafta ligin mütevazi takımlarından Süloğluspor’u 4 – 2 yenmesini bildi. Karşılaşma öncesi her takım futbolcuları hatıra fotoğrafı çekildiler.
B.GRUBU
KEŞAN DERBİSİ KEŞANSPOR’UN
Eski günlerine geri dönüş mücadelesi içinde olan Keşanspor, hedefine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorlar. Bu hafta Keşan 1984 Kültürspor’u 2 -1 yendi. Keşan 1984 Kültür son haftalarda düşüşe geçti.
KÜPLÜSPOR’UN  GOLCÜSÜ VAR
Sezon  başlangıcını istediği gibi yapamayan ve daha sonraki haftalarda çıkışa geçen Küplüspor, bu hafta farklı bir şekilde 18 Kasım Kurtuluşspor’u 9 -2 gibi farklı skor ile devirdi. Karşılaşmada James 4 gol takıma büyük katkı verdi.
 
KIRCASALİHSPOR ADIM ADIM
Kurduğu kadro ile istediği sistemi bir türlü oturmaması nedeniyle ilk haftalarda sorun yaşayan Kırcasalihspor, sonraki haftalarda çıkışa geçerek hedefe doğru ilerlemeye devam ediyor. Bu hafta Enezspor’u 2 -1 yenmesini bildi.
HAVSA BİRLİK’TEN 5 GOL
Ligde şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Havsa Birlikspor, bu hafta ligde zor günler geçiren Anafartalarspor’u 5 -2 gibi farklı skorla devirmesini bildi.
MESCİTPAŞASPOR KAZANMASINI BİLDİ
Lige iyi bir giriş yapamayan aldığı mağlubiyetlerle düşme potası içerisinde yer alan Mesciıtpaşaspor, bu hafta bol golü geçen karşılaşmada Yıldızspor’u 8 – 7 gibi farklı bir skorla devirdi.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —