Tarih: 22.12.2023 09:57

1. MURAT DEVLET HASTANESİ 'AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ UYGULAMA MERKEZİ'OLDU.

Facebook Twitter Linked-in

Günde ortalama 3 bin hastanın muayenesi ve tedavisi yapılan Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, Sertifikalı Eğitim veren Devlet Hastanesi olarak da, hizmet vermeye devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından ‘Ameliyathane Hemşireliği Uygulama Merkezi’ olarak yetkilendirilen Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde 20 Kasım - 19 Aralık 2023 tarihleri arasında 4 üncüsü düzenlenen “Sertifikalı Eğitim Programı“ başarıyla tamamlandı.

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanedinde, sağlıklı alanında uzman eğitmenler tarafından, 12 gün teorik ve 10 gün uygulamalı olmak üzere toplam 4 hafta süren Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı gerçekleştirildi...

Programa Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, Trakya Üniversitesi Hastanesi, Keşan Devlet Hastanesi, Uzunköprü Devlet Hastanesi ve Muğla Menteşe Devlet Hastanesinden olmak üzere toplam 11 sağlık personeli katıldı...

Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 11 sağlık personeline sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Bir ay süren Program sonrasında düzenlenen törenle bir konuşma yapan Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Z. Gülsevin Şimşek,Ameliyathane hemşireliğinin önemine dikkat çekerek, eğitim süreci boyunca eğitimlerin teorik ve uygulamalı olarak gerçekleşmesini sağlayan, hastane eğitimcilerine teşekkür etti... Başhekim Şimşek, eğitimi tamamlayan personele de görevlerinde başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —