Tarih: 24.05.2015 12:07

5. Uluslararası Bando Ciğer Festivali yapılıyor...

Facebook Twitter Linked-in

5. Uluslararası Bando Ciğer Festivali yapılıyor...

Edirne Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 5. Uluslararası Bando Ciğer Festivali 22. 05. 2015 Cuma günü Belediye Başkanı Recep Gürkan, Vali Dursun Ali Şahin,  Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Jandarma Albay Kamuran Ersan, vatandaşlar, Edirne Ciğercileri ve Romanya, Bulgaristan, Yunanistan’dan gelen Bando ekipleriyle Ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen Bando ekiplerinden oluşan kortejin Belediye önünde toplanıp saat 18:00 de Saraçlar caddesine doğru yürümesiyle başladı.

Saraçlar Caddesi'nde son bulan kortejin yürüyüşünün ardından, program açılış konuşmaları ve festivale katılan bando takımının tanıtılmasıyla devam edildi. Etkinlikler Protokol Evi'nde festivale katılan bando takımlarının verdiği konserle devam etti.

Festivalin etkinlikleri yurtiçi ve yurtdışından festivale katılan bando ekiplerinin Polis Parkı, Gölet ve saraçlar caddesinde vereceği konserlerle devam edecek.

Etkinlikler 24.05. 2015 Pazar günü Edirneli ciğercilerin Atatürk Anıtı'na çelenk sunma programıyla devam edecek. Festival Saraçlar Caddesi'nde acı biber yeme yarışması, ciğer pişirme programı ve vatandaşa ciğer dağıtımı ile son bulacak. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —