Tarih: 06.05.2019 16:34

658. Kırkpınar yağlı güreşleri akreditasyon başvuruları başladı

Facebook Twitter Linked-in


658. KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ AKREDİTASYON BAŞVURULARI BAŞLADI
Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 01-07 Temmuz 2019 tarihlerinde 658’incisi düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreş Festivali’ne katılmak isteyen basın mensupları için akreditasyon başvuruları başladı. Başvurular için son tarih 07 Haziran 2019 olarak belirlendi. Ulusal basın mensupları için Edirne Belediyesince Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğü tarafından verilen ‘Sarı Basın Kart’ şartı getirdi. Fotoğraf sanatçılarının başvuruları ise TFSF’den gelecek liste kapsamında kabul edilecek. 
Ulusal, yerel ve yabancı basın mensupları www.edirne.bel.tr adresinden istenilen belgeleri tamamlayarak başvuru yapabilecekler. Bu kapsamda Edirne Belediyesi Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde 3 ayrı başvuru formu hazırladı.
Edirne Belediyesi tarafından bu yıl da ulusal basın mensupları için Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğü tarafından verilen ‘Sarı Basın Kart’ şartı getirdi. Sarı Basın Kartı olmayanların başvuruları geçerli sayılmayacak. 658. Kırkpınar akreditasyonları için son başvuru tarihi 07 Haziran 2019 tarihi olarak belirlendi. Bu tarihten sonra yapılacak olan akredite başvuruları kabul edilmeyecek. Yetkililer, akreditasyon başvurusu yapmış olmanın; akreditasyonların kabul edileceği anlamına gelmediğini; akreditasyon başvurularının akreditasyonların değerlendirilmesini yaptıktan sonra, kabul edilenlere geri dönüş yapılarak bilgi verileceğini ve giriş kartı düzenleneceğini söyledi.
Ayrıca fotoğraf sanatçılarının akreditasyonları ise Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek. Edirne Belediyesi, TFSF’den gelecek isim listesi kapsamında, fotoğraf sanatçılarının akreditasyon işlemlerini gerçekleştirilecek, TFSF haricinde gelen fotoğraf sanatçıları başvuruları kabul edilmeyecek.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —