-
BIST 100
16224,77%-0,39
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,76% -0,29
-
GRAM ALTIN
7231,66% 0,36
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Taybıllı; "CHP olarak istismar olayının takipçisi olacağız"
Edirne'de 9.10.2024 tarihinde yaşanan tacizle ilgili Edirne Valiliği internet sitesinden açıklama yaptıEdirne Valiliğinin açıklamasından sonra Edirne CHP İl Başkanı Avukat Harika Taybıllı yaşanan akıl almaz olaya sert tepki verdi.
Taybıllı; “CHP olarak istismar olayının takipçisi olacağız”
Edirne'de 9.10.2024 tarihinde yaşanan tacizle ilgili Edirne Valiliği internet sitesinden açıklama yaptı.

Edirne Valiliğinin açıklamasından sonra Edirne CHP İl Başkanı Avukat Harika Taybıllı yaşanan akıl almaz olaya sert tepki verdi.
Edirne Valiliği internet sitesinden yaptığı açıklamada; "09.10.2024 tarihinde ilimizde 2 erkek çocuğun fotoğraflarının çekilmesi suretiyle tacizde bulunulduğu iddiasıyla, aileler şikayetçi olmuştur. Derhal emniyet güçlerimizce olayın faili olduğu tespit edilen yabancı uyruklu bir şahıs yakalanmış ve gözaltına alınmıştır. Daha sonra şahıs aynı gün adli makamlarca tutuklanmıştır. Çocuğun yüksek yararı gözetilerek adli makamlarca olayla ilgili yayın yasağı ve gizlilik kararı verilmiş olup bu çerçevede soruşturma titizlikle yürütülmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Bu açıklamadan sonra CHP İl Başkanı Av. Harika Taybıllı ise; "CHP olarak bu tür olaylar karşısında kararlılıkla durmaya devam edeceğimizi ve fail ya da faillerin en ağır şekilde cezalandırılması için hukuki süreçlerin takipçisi olacağımızı bir kez daha kamuoyuna duyururuz." dedi ve şunları ekledi: “Dün Edirne’mizde ne yazık ki küçük çocuklarımıza yönelik kötü bir olay yaşandığı bilgisini aldık. Bu insanlık dışı saldırı, hepimizi derinden sarsmış, toplumumuzun vicdanında derin yaralar açmış ve doğal olarak öfkelendirmiştir. Yaşanan bu hadise, bir kez daha çocuklarımızın güvenliğinin sağlanması ve bu tür suçların önlenmesi adına daha etkili adımlar atılması gerektiğini göstermiştir. Cinsel istismar, kim tarafından kime karşı yapılırsa yapılsın, affedilemez bir suçtur. Ancak masum çocuklarımızın bu suçun mağduru olması daha da vicdanlarımızı yaralamaktadır. Bu süreçte mağdur çocuklarımızın ve ailesinin mahremiyetine olan saygımız gereği olaya ilişkin detay paylaşımından kaçınmaktayız. Çocuklarımızın ruhsal ve fiziksel sağlıklarının korunması en büyük önceliğimizdir ve bu doğrultuda tüm sürecin hassasiyetle yürütülmesini talep ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, yaşanan bu üzücü olayın mağduru olan evlatlarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bu tür olaylar karşısında kararlılıkla durmaya devam edeceğimizi ve fail ya da faillerin en ağır şekilde cezalandırılması için hukuki süreçlerin takipçisi olacağımızı bir kez daha kamuoyuna duyururuz. ”
ŞEHİT BABASI ALİŞ BİLEN'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI: VALİ SEZER’DEN BİRLİK VE VEFA MESAJI
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
KEŞAN’DA HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
AKARYAKIT'A BEKLENEN ZAM NİHAYET AÇIKLANDI
EMEKLİLER;“BAYRAM İKRAMİYESİ GERÇEKÇİ ARTIRILSIN”
ÇELTİK EKİMİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
EDİRNE’DE BARAJLARIN DOLULUK ORANI
EDİRNE’NİN EĞİTİM HARİTASI: HER 3 KİŞİDEN 1’İ TEMEL SEVİYEDE
“İŞ CİNAYETLERİ KADER DEĞİLDİR ”
TOPRAĞINIZI SADECE BESLEMEYİN, YENİDEN CANLANDIRIN
RECEP DURAL SELİMİYE AÇILDI, EDİRNE DOLDU TAŞTI
Yükleniyor




