Tarih: 07.08.2014 20:08

ABDİ İPEKÇİ CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

ABDİ İPEKÇİ CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Yeni yerleşim bölgesinde yer alan Abdi İpekçi Caddesinde ikamet eden vatandaşların şikâyetlerine verdiği talimatla son veren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetler Edirneli vatandaşlarımız için. Vatandaşlarımızın rahat bir yaşam sürmeleri için tüm gücümüzle çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yaptığı açıklamada “Abdi İpekçi Caddesinin Kıyık bağlantısının olduğu bölgeden geçen yol toprak olduğu için burada ikamet eden vatandaşlarımızdan sürekli şikâyetler alıyorduk. Bu şikâyetler doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğümüz şantiyesinden temin edilen asfalt malzemesi ve Fen İşleri Müdürlüğüne ait ekipmanları kullanarak toprak olan Kıyık bağlantı yolunun asfaltlama çalışmasını gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetler Edirneli vatandaşlarımız için. Vatandaşlarımızın da rahat bir yaşam sürmeleri için tüm gücümüzle çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Abdi İpekçi Caddesinde ikamet eden vatandaşlar asfaltlama çalışmasından son derece memnun kaldıklarını belirterek Belediye Başkanı Gürkan’a ve asfaltlama işinde görevli Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.                                                     




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —