Tarih: 25.05.2022 13:25

PENDİKSPOR’DAN GENÇ ASLANSPOR’A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Hafta sonu ailelerin ve oyuncuların kaynaşması adına gerçekleşen kermesin en önemli misafirleri arasında U15 Pendikspor takımı oldu.
 Edirne’de oynanan U15 Ligi karşılaşması için Edirne’ye gelen U15 Pendikspor oyuncuları ve teknik heyeti Genç Aslanlarspor Teknik Direktörü Ergin Kubatlıoğlu ve yönetimi tarafından misafir edildi.
Yapılan ziyaret sıcak bir ortam içerisinde gerçekleşti. Her iki takımında gelecek aylarda ortak bir projede buluşacakları öğrenildi.
KERMES’İN AİLE KAVRAMI
Edirne Genç Aslanlar Spor Kulübü Başkanı Dr. Turgut Terzi, daha çok velilerin söz sahibi olduğu bir kulüp olduklarını belirterek, annelerden gelen talep üzerine kermes düzenlediklerini, bunun da kulüp için güzel bir etkinlik olduğunu söyledi.
 Terzi, “Kermes adı altında bir kültür paylaşımı düzenledik. Genç Aslanlar Spor Kulübü olarak daha çok velilerin yönetimde söz sahibi olduğu bir kulüp yapısına sahibiz. Bu süreç içinde bazı velilerden özellikle annelerden çocukların içinde bulunduğu ortamları paylaşma konusunda bir talep gelmiş. Yönetici arkadaşlar da bunu iletti, bizim için de çok olumlu bir şeydi” dedi.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —