Tarih: 21.03.2023 15:13

AK PARTİ'DEN ERKEN ADAY ADAY TANITIMI!

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİDEN ERKEN ADAY ADAYI TANITIMI!


AKP Genel Merkezi nin uzattığı süreyi beklemediler 


AK Parti Edirne Teşkilatı 20 Mart 2023 pazartesi günü saat 18:00 de, Müracaatları bitimine 2 gün kala 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı tanışma toplantısı düzenledi. 
  
AKP Genel Merkezî Aday adaylığı süresini uzatırken Edirne'de müracaatların son gününü beklemeden yapılan tanıtım toplantısı kafalarda soru işareti bıraktı!

Toplantıdan bir gün sonra AKP 28. Dönem Aday Adayı olduğunu açıklayan Yunus Ekşi bu durumu 'hayretle takip ediyorum' dedi.

Erken yapılan Aday adayı tanıtım Toplantısına milletvekili aday adayları, il yönetimi, merkez ilçe, il kadın ve il gençlik kolları, il genel ve belediye meclis üyeleri,mahalle Başkanları katıldı. 


Toplantıda konuşan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde 20 yıldan fazla süredir Türkiye’deki en güçlü kazanımları elde ettiğimiz süreci yaşadık. İnşallah bu süreci bütün Türkiye ve bütün AK Parti teşkilatları ile devam ettireceğiz' dedi.

' İlk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz...AK Parti teşkilatı olarak göreve geligimiz günden beri 'yarın seçim varmış gibi' çalışıyoruz ve köy köy, mahalle mahalle, esnaf,esnaf gezerek talepleri dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyoruz' diyen İba, 28. Dönem AK Parti Edirne Milletvekili Aday Adaylığı için Fatma Aksal, Hakan Çevikel,
Şemsettin Emir,Koray Uymaz, Burak Cambaz,Erdinç Çekiç, Bahattin Ulusoy, Ayhan Dinç, Tarık Hatipler, , Recep Kezer, Cemil Çivan, Erdinç Anıl Dalyancı, İlyas Akmeşe, Aksel Cesur, Mehmet Kerman, Esat Elmas, Saide Yapıcı olmak üzere 17 kişi nin başvurduğu belirtti.

AK Parti İl Başkanı Belgin İba'nın açılış konuşmasının ardından aday adayları kendilerini tanıttı.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —