Tarih: 31.12.2020 18:10

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,yeni yıl dolayısıyla mesajı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,yeni yıl dolayısıyla mesajı

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, mesajında 2021 yılının Edirne’ye ve tüm Türkiye’ye sağlık, mutluluk, refah, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.Edirne’de yaşayan vatandaşlar ile el ele gönül gönüle oldukları bir yılı daha geride bıraktıklarını dile getiren Başkan İba, “Parti binamızda 1.500’den fazla vatandaşımızı ve 185 kurum, kuruluş, derneklerimizden temsilcilerimizi ağırladık. 2020 yılı içerisinde ortalama 40 günümüzü Ankara programlarımıza ayırdık. Bu kapsamda Edirne’mizden aldığımız talepleri iletmek adına 55 ziyaret gerçekleştirdik. Şehrimizde tüm kurumlarımızı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Esnafımızı, iş insanlarımız ziyaret ettik. İnşallah salgın sürecinin bitmesiyle birlikte yine hemşehrilerimizle birlikte daha fazla bir araya gelecek ve ziyaretlerimize devam edeceğiz. Türkiye'nin gücünü arttırarak 2023 hedeflerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde emin adımlarla yürüyeceğiz. Şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için her alanda daha fazla çalışacak, heyecanımızı diri tutacağız.” şeklinde konuştu.
2020 yılında insanlık olarak tüm dünyanın çok zor sınavlardan geçtiği ve AK Parti açısından tarihi başarılara imza atıldığı bir yıl olduğunu hatırlatan Başkan İba,
“Koronavirüs salgın süreciyle geçen zorlu bir yılı geride bırakıyoruz. Sağlık altyapımızın gücü ve milletimizin dayanışması sayesinde etkisini azaltan bu salgının, çok yakında biteceğinden şüphem yoktur. Dünyadaki bütün ülkelerin özellikle koronavirüs salgınıyla mücadelede sınıfta kaldığına şahit olduk. AK Parti iktidarıyla ülkemiz, hayata geçirdiği güçlü sağlık altyapı ve özellikle şehir hastanelerimizle, bu imtihanı büyük bir başarıyla atlattı. Bunun yanında gerek Akdeniz’deki mücadele gerek Kafkas cephesinde Azerbaycan’ın 30 senelik Karabağ meselenin çözülmesinde ve Libya’da, Suriye’de, Irak’ta yaşananlarla 2020 senesi zor ama içinden başarıyla çıktığımız bir sene oldu. 2020 yılı kazanımlarımıza tarihsel açıdan baktığımızda Ayasofya’nın önündeki zincirlerin kırılarak ibadete açılmasının mutluluğunu yaşadık. Türk savunma sanayiinde yerli ve millî üretimlerimizle envanterimizi arttırdık ve millet olarak gurur duyduk. İnşallah yeni yılında tüm dünyada öncelikle koronavirüs salgının son bulduğu, ülkemizin başarılarının artarak devam ettiği sağlık, mutluluk ve huzurun sürekli olduğu bir yıl olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.
Başkan İba, yeni yılda sevinçlere gölge düşürmemek için herkesin 4 günlük kısıtlama sürecinde evlerinde kalması gerektiğini belirterek, mutlaka maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyuması konusunda uyarılarda bulundu.
Tüm insanlık için 2021 yılının öncekilerden daha bereketli, huzurlu, sağlıklı, afiyet içinde geçmesini ve güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olmasını gönülden dilediğini aktaran Başkan İba, “Bu bağlamda, her yeni yılın yeni bir başlangıç ve yeni bir umut olmasından yola çıkarak, geçmişte yaşanmış sorunları bir kenara bırakıp, birbirimize kenetlenmeli, birey olarak da çaba göstermeli ve devletimizin yanında olmalı, geleceğimizin teminatı gençlerimize ve çocuklarımıza sağlık ve güven içinde yaşayabilecekleri bir yaşam alanı bırakmalıyız. Yeni yıla yeni umut ve heyecanlarla girdiğimiz bugünlerde en büyük gayemiz, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek, şehrimiz ve ülkemizin istikbali için durmadan çalışmaktır.” Dedi.
Başkan İba, “Yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2021 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, Vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, ailelerine selam ve saygılarımı sunuyorum”
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —