Tarih: 09.10.2015 14:58

AK PARTİ YENİ YÜZLERLE YENİ BİR HEYECAN YARATMAYA ÇALIŞIYOR…

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİ YENİ YÜZLERLE YENİ BİR HEYECAN YARATMAYA ÇALIŞIYOR…

AK Parti Edirne İl Teşkilatı Aday Tanıtım Toplantısını Edirne İl Başkanlığı binasında yaptı. 3. Sıra adayının katılmadığı aday tanıtım toplantısına, İl Başkanlığını vekâleten yürüten Av. Yasemin Önalan Meral AK Parti 1.Sıra Adayı Rafet Sezen 2. Sıra Adayı Mustafa Mercan, partili Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve çoğunluğu yeni yüzlerden olan çok sayıda AK Partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkan Vekili Av. Yasemin Önalan Meral, Edirne AK Partililere birlik ve beraberlik çağrısı yapıp Ankara’da yapılan 81 ilin adaylarının genel tanıtım toplantısında aldığı notları dinleyenlerle paylaştı. 1 Kasım seçimleri için zaman kaybetmeden çalışmalara başladıklarını ve Seçim Koordinasyon Merkezi’mizi (SKM) kurduklarını söyleyen İl Başkan Vekili Av. Yasemin Önalan Meral; “Çalışmalarımızı köy köy, mahalle mahalle, ilçe ilçe sürdürüyoruz. Partimizin kadınlara, genç müteşebbislere, köylülere ve fabrika kurmak isteyenlere çok güzel müjdeleri var” dedi.

“Halkımıza çok teşekkür ediyorum. Şu ana kadar hiç kimseden olumsuz bir tepki görmedim. Bu bir saygı. Ben de karşılığında sevgi göstermek durumundayım. O nedenle seçimden sonra siyasi ayrım yapmayacağım dedim…” diyen Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti 1. Sıra milletvekili adayı Rafet Sezen, halkın kendisine gösterdiği saygıyı kastederek; “ İnşallah sandığa yansırsa çok mutlu oluruz. Ama yansımasa da gönlümüz herkese açık olacak.” Dedi.

AK Parti’nin bugüne kadar Edirne’de sadece 3 kişinin 1’inin oyunu alabildiğini hatırlatan ve hedeflerinin bu rakamı en azından 1 buçuğa çıkarmak olduğunu söyleyen Sezen, “Ben hep bunu ifade etmeye çalıştım İl Başkanlığı dönemimde de. Bu 3 kişiden birinin oyunu eğer 1.2’ye, 1.5’e çıkarabilirsek işte o zaman Edirne hak ettiği yeri de bulacaktır Ankara’nın gözünde. Ama şartlar ne olursa olsun, ne getirirse getirsin. Vatandaşımız, milletimiz bize ne kadar oy verirse versin başımızın üstünde yeri var. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde beklediğimizden daha iyi bir sonuç elde ederiz” şeklinde konuştu.

R. SEZEN; “ÇELTİKÇİLER MERAK ETMESİN ONLARIN İŞİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM…”

Ayçiçeği fiyatlarının piyasalarda değerini bulduğunu söyleyen, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti 1. Sıra milletvekili adayı Rafet Sezen, Trakya Birlik olarak açıkladıkları alım fiyatlarından dolayı hiçbir Trakya Birlik Üyesinin kendisine şikâyette bulunmadığını ve seçimden sonra üretici ortaklarına iyi bir fark vereceğini vaat ederken, çeltik üreticilerine de seçimden sonra gerekirse bakanlığın piyasalara müdahale edeceğini söyledi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —