Tarih: 24.02.2017 18:01

AKMEŞE;“BAŞARILIYSA, BİR İŞİN EHLİYSE BELLİ YERLERE GELME İHTİMALİ VARDIR.”

Facebook Twitter Linked-in

AKMEŞE;“BAŞARILIYSA, BİR İŞİN EHLİYSE BELLİ YERLERE GELME İHTİMALİ VARDIR.”

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe partisinin ilmerkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi ve 1250 kişiye İŞKUR’un Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında iş müjdesi verdi. Akmeşe; Referandum çalışmaları lansman tanıtımımı için 25 Şubat Cumartesi günü Teşkilatlarımızla beraber Ankara Arena’da olacağız. Dedi.

“Dünyada Cumhuriyet ile, demokrasi ile yönetilen diğer ülkelerin uygulamalarından farklı bir uygulama yok ki.” diyen Akmeşe’ye sorduğumuz; “Azerbaycan Devlet Başkanı  geçtiğimiz günlerde eşini Cumhurbaşkanı başyardımcısı olarak atadı. Referandumda Evet çıkarsa, Tayyip bey’de eşini, kızını yada oğlunu böyle bir makama atama yetkisi olacak mı? Sizce atar mı?” Sorumuza, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe; “Görüp yaşamak lazım. Tabi öyle bir şey olacağını tahmin etmiyorum ben. Ama başarılıysa, bir işin ehliyse mutlaka belli yerlere gelme ihtimali vardır. Bunu bilhassa özellikle provoke anlamında söylüyorlar. Aynı şeyi Sayın Enerji Bakanımızla ilgili de söylemişlerdi. Fakat ne kadar başarılara imza attığını hepimiz görüyoruz, enerji konusunda. Başarılı olan insanlar atanabilir” cevabını verdi.

AK PARTİ EDİRNE İL BAŞKANI İLYAS AKMEŞE’NİN BASIN TOPLANTISINDA ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

-İŞKUR’un Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında iş için müracaatlar 27 Şubat’ta başlayıp, 03 Mart günü mesai bitimine kadar devam edecek.

-Mehmet Müezzinoğlu Edirneden elini daha çekmedi.

-Cumhurbaşkanı belli değil ama Başbakanın Edirne proğramı olacak.

-4 Mart Cumartesi günü İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu,

-6 Mart Pazartesi günüde AK Parti TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Mustafa Şentop’un Edirneye gelecek.

-Edirne’den yüzde 55 oranında “evet” oyu bekliyorum.

- Biz MHP İl Başkanı Hakan Bey ile de sık sık görüşüyoruz. Edirne’de MHP’li kardeşlerimiz ile beraber halk oylamasında istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum.

- Bire bir görüştüğüm için biliyorum...CHP’li olup da referandumda Evet diyecek arkadaşlar var.

-Cumhurbaşkanının zaten böyle bir değişikliğe ihtiyacı var mı? 2001’den beri tek başına iktidar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —