AKMEŞE;”BAŞBAKANIMIZ YARIN SAAT 13.00’TE EDİRNE’DE”

AKMEŞE;”BAŞBAKANIMIZ YARIN SAAT 13.00’TE EDİRNE’DE”

Başbakan Binali Yıldırım, yarın( 30 Mart 2017 Perşembe günü) Edirne’de halka seslenecek ve temelini attığı Türkiye’nin en uzun ikinci viyadüğü olan Karaağaç Köprüsü’nün de açılışını yapacak. AK Parti Edirne İl Başkanı ?

AKMEŞE;”BAŞBAKANIMIZ YARIN SAAT 13.00’TE EDİRNE’DE”

Başbakan Binali Yıldırım, yarın( 30 Mart 2017 Perşembe günü) Edirne’de halka seslenecek ve temelini attığı Türkiye’nin en uzun ikinci viyadüğü olan Karaağaç Köprüsü’nün de açılışını yapacak. AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, düzenlediği basın toplantısında Başbakan Binali Yıldırım'ın 30 Mart Perşembe günü İstasyon Meydanı'nda saat 13.00'da mitinge katılacağını belirterek Karaağaç Bağlantı Köprüsü'nün açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.

Başbakan Yıldırım’ın anayasa değişikliğini Edirneliler'e anlatacağını söyleyen Akmeşe, “Anayasa değişikliği kabul edildikten sonra saha çalışmalarımıza var gücümüzle tüm teşkilatlarımızla devam ediyoruz. Bu arada bize gerek genel merkezden gerekse de bakanlar nezdinde çok büyük teveccüh var, bize destek olmak için adeta bakanlarımız sıraya girdi. İlk önce Edirne'ye Anayasa değişiklik paketini hazırlayan komisyonun Başkanı sayın Mustafa Şentop'u Edirnelilerle buluşturduk. Anayasa değişikliğinin ne getirdiğini ilk ağızdan sayın Mustafa Şentop'tan dinledik. Ondan sonra Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu Edirne'deydi, sonrasında Maliye Bakanımız Naci Ağbal, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Saraçlar Caddesi'nde coşkulu bir miting yaptık. Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı beyi ağırladık sonrasında Edirne'de. En son da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız sayın Mehmet Müezzinoğlu'nu Edirne'de ağırladık” dedi.

Akmeşe, “Edirnelilerin beklediği, özellikle Karaağaçlılar'ın bekledi ği köprümüzün de açılışı yapılacak. Biliyorsunuz Karaağaç Köprüsü 22 Ocak 2013 tarihinde o zaman Ulaştırma Bakanı olan sayın Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından Edirne'de temeli atılmıştı. Açılışı da sayın Binali Yıldırım Başbakan olarak yapacak. Ona kısmet olacak. Bu Edirne için önemli bir açılış. Geçmiş senelerde sel ve su baskınlarından dolayı çok büyük sıkıntılar olmuştu. Tarihi köprülerde artık bu trafiği taşımamaya başlamıştı. Hatta ağır tonajlı vasıtalara da tarihi köprülerden geçiş izni verilmedi. Özellikle bu yapılan son köprüyle hem trafik açısından hem de ağır taşıtların diğer köprüyü kullanmaları açısından rahatlık sağlayacağını düşünüyoruz. Bu köprü aynı zamanda viyadük. 1947 metreyle Türkiye'nin en uzun ikinci viyadüğü olacak” dedi.

Ülkeyi demir ağlarla örüyoruz...

Hükümetin Edirne'ye olan yatırımlarının devam edeceğini söyleyen Akmeşe, “En önemlisi Meriç yatağının temizlenmesi ve rekreasyon alanı. O da başladı. Hızlı Tren biliyorsunuz sayın başbakanımızın daha ulaştırma bakanlığı zamanında geliştirdiği bir projeydi. O da ihale aşamasına geldi. Havaalanı projesiyle birlikte bunların bir an önce yapılması için başbakanımızla görüşeceğiz. Hızlı tren çok önemli. CHP'li kardeşlerimiz 10'uncu Yıl Marşını hep söylüyorlar ya, 'Türkiye'nin her tarafını demir ağlarla ördük' diye. Hakikaten biz örüyoruz. Atatürk'ün dediği hedeflere biz AK Parti olarak yaklaşıyoruz. Kars'tan Edirne'ye kadar hızlı tren geliyor. Akdeniz'i Karadeniz'e hızlı trenle bağlıyoruz. Demir ağlarla örmek gerekiyorsa, muhasır medeniyet seviyesine yükselmekse Atatürk'ün dediği gibi bunu gerçekten AK Parti yapıyor. Edirne'yle ilgili ne yapmamız gerekiyorsa, elimden ne gelirse, hiçbir şekilde siyasi parti ayrımı yapmadan yapıyorum. Bunu Recep Başkan da söylemiştir mutlaka. Her sıkıştığı yerde arıyor, benim yapmam gereken, gücümün yettiği bir şey varsa ben mutlaka yardımcı oluyorum. Bu Edirne'nin meselesi. A veya B partisinin meselesi değil. Biz Edirne'nin refahı, daha yaşanabilir bir kent olması için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz”dedi.



EDİRNE'DE 43 BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

CUMHURİYET TARİHİNE BİRAZ SAYGI: YÜZ YILLIK OKULU KAPATMAYINIZ!

EDİRNELİ ÖĞRENCİLER AVRUPA MUTFAKLARINDAN PARLADI: BUDAPEŞTE'DEN TEŞEKKÜR BELGESİYLE DÖNDÜLER!

EĞİTİM-İŞ’TEN PROJE OKULLARI UYGULAMASINA SERT TEPKİ: “BU BİR TASFİYE OPERASYONUDUR

EDİRNE LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLARINDAN SOSYAL MEDYADA #öğretmenimedokunma KAMPANYASI

İYİ PARTİ EDİRNE MİLLETVEKİLİ PROF. DR. MEHMET AKALIN; BİLİM GERİ PLANDA MI?

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. MUSTAFA HATİPLER’DEN AKADEMİK YIL DEĞERLENDİRMESİ

SADUN GÜRKAN AVUKAT OLDU

MOTOKURYELERE TRAFİK EĞİTİMİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YENİ AKADEMİK KADROSU ŞEKİLLENİYOR.

LALAPAŞA’DA KADINLAR ŞALVAR GECESİYLE GELENEKLERİNE SAHİP ÇIKTI!

ETSO BAŞKANI SEZAİ IRMAK’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

EDİRNE'DE ENGELLİLER HAFTASI COŞKUSU: PİKNİKTE DOSTLUK, EMPATİ VE DAYANIŞMA KAZANDI

EDİRNE GAZETESİ 63 YAŞINDA

İZZET AKKAN HAYATINI KAYBETTİ

TARİHİ CİĞERCİ BAHRİ BEY'İN (Dinar) ADI EDİRNE’DE  YAŞAYACAK.

İYİLİK KELİMESİNİN HAYAT BULDUĞU ADAM BAHRİ DİNAR

ALTUNHAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

BAKANLAR SELİMİYE ’NİN GÖLGESİNDE BULUŞTU

AGD EDİRNE'DEN BALKAN ŞEHİTLERİ VE GAZZE İÇİN ANMA PROGRAMI

TÜRK-İŞ’TEN HÜKÜMETE EDİRNE'DEN SERT TEPKİ: “GEÇİNEMİYORUZ, DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ!”

MADIMAK KATLİAMI EDİRNE'DE UNUTULMADI TMMOB “UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ!”

40 DAVUL, 40 ZURNA İLE VALİ SEZER'E KIRKPINAR’A DAVET EDİLDİ.

664 YILLIK EFSANE YENİDEN ER MEYDANI’NDA: KIRKPINAR BAŞLADI

ETUS’TA DEĞİŞİM RÜZGARI! YENİ BAŞKAN MUHALİF ADAY AYTAÇ DİLCİ OLDU

EDİRNE'DE YARIN KUVVETLİ RÜZGARA DİKKAT!

7396 HAKİM VE SAVCININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

664. KIRKPINAR FESTİVALİ'NİN PROGRAMI AÇIKLANDI: EDİRNE, ATA SPORUMUZ VE MÜZİĞİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK

EDİRNE KAVRULACAK! SICAKLIK 39 DERECEYİ BULACAK

ÇİRKİN SALDIRIYA MUHTARLAR DERNEĞİN'DEN SERT KINAMA

EDİRNE'DE 10 YILLIK ERİŞİLEBİLİRLİK SINAVI: ENGELSİZ MECLİS SAHADA

KİTABINI “EDİRNE BASIN EMEKÇİLERİNE ” İTHAF ETTİ

KEŞFETTİĞİNİZ BU GENÇ DEĞERİ  BAŞOĞLU'NUN İNSAFINA TERK ETMEYİN VALİ BEY!

AİLEMİZİN ACI GÜNÜ

GAZETELERİ YAŞATMA MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

BAYRAM ÖNCESİ BÜYÜK FACİA

OTOPARKTA SİLAHLI ÇATIŞMA

SOSYETE MANAVI AYDOĞAN

KOMSER

Her İnsan Bir Hikâye“TARİHİ CİĞERCİ BAHRİ BEY ”İÇİMİZDEN BİRİ

TÜRK-İŞ’TEN HÜKÜMETE EDİRNE'DEN SERT TEPKİ: “GEÇİNEMİYORUZ, DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ!”

MADIMAK KATLİAMI EDİRNE'DE UNUTULMADI TMMOB “UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ!”

40 DAVUL, 40 ZURNA İLE VALİ SEZER'E KIRKPINAR’A DAVET EDİLDİ.

664 YILLIK EFSANE YENİDEN ER MEYDANI’NDA: KIRKPINAR BAŞLADI

ETUS’TA DEĞİŞİM RÜZGARI! YENİ BAŞKAN MUHALİF ADAY AYTAÇ DİLCİ OLDU

EDİRNE'DE YARIN KUVVETLİ RÜZGARA DİKKAT!

7396 HAKİM VE SAVCININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

SİNAN TEKİN KOCAELİ'NDE ORTAK AKIL ÇAĞRISI YAPTI

KEŞANLI HUKUKÇU MHP İSTANBUL İL YÖNETİMİNDE!

664. KIRKPINAR FESTİVALİ'NİN PROGRAMI AÇIKLANDI: EDİRNE, ATA SPORUMUZ VE MÜZİĞİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK

MERİÇ NEHRİ’NDE ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR!

KAMU İŞÇİLERİ ALANLARDA: “BU TEKLİF EMEĞİMİZİ YOK SAYIYOR!”

EDİRNE KAVRULACAK! SICAKLIK 39 DERECEYİ BULACAK

DAVUTOĞLU EDİRNE'DE MAĞDURLARIN SESİNE KULAK VERDİ: “BU İNSANLARIN DERDİ HEPİMİZİN DERDİ ”

DAVUTOĞLU; “BUĞDAY POLİTİKANIZ UKRAYNA’YI BESLİYOR, EDİRNELİ ÜRETİCİ PERİŞAN ”

CVP İL BAŞKANI AV. BARIŞ ATEŞ “KÜRECİK VE İNCİRLİK DERHAL KAPATILSIN ”

KIRKPINAR’DA YENİ DÖNEM: YAŞ VE ÖN ELEME YOK, PUANLA KAZANMA VAR

EDİRNE'DE 43 BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

KIRKPINAR’A BİR DAVET DE SAADET PARTİSİNE

BİR GÜREŞÇİNİN HİKAYESİ: SÜLOĞLU'DAN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞULA UZANAN YOL

TAHTAKALE'DEN  ÇIKAN LEZZET: CAVİDAN HANIM ’DAN UYGUN FİYATLI Çİ BÖREK!

İŞKUR’DAN ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜLERE HİBE DESTEĞİ!

BAŞKAN FİLİZ GENCAN AKIN’DAN CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL’E KIRMIZI DİPLİ MUM İLE KIRKPINAR DAVETİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KIRKPINAR ’DAN GELENEKSEL DAVET

ÇİRKİN SALDIRIYA MUHTARLAR DERNEĞİN'DEN SERT KINAMA

MEMUR GİYİM YARDIMLARI GERİ ALINIYOR: DSİ PERSONELİ İLK HEDEFTE!

H.SEZAİ IRMAK, KOBİ’LER İÇİN NTV BAKIŞ PROGRAMINDA EDİRNEYİi TEMSİL EDECEK

OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA GÜVENLİK ZAFİYETİ Mİ VAR?

YENİ MAHSUL KANOLA BORSA’DA SATIŞA SUNULDU

TBMM’DE KRİTİK ATAMA: ESKİ EDİRNE VALİSİ GENEL SEKRETER OLDU

Yükleniyor