Tarih: 19.08.2015 19:29

AMAN CUMHURBAŞKANIMIZ DUYMASIN…“GEZİCİLER EDİRNE'DE VALİYLE KOLKOLA GENÇLERE DERS VERİYORLAR!!!”

Facebook Twitter Linked-in

AMAN CUMHURBAŞKANIMIZ DUYMASIN…

“GEZİCİLER EDİRNE'DE VALİYLE KOLKOLA GENÇLERE DERS VERİYORLAR!!!”

Hamza Yasa; Haber Yorum:

Edirne Valiliği ve Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı'nca bu yıl 3'üncüsü düzenlenen “Akademi Rumeli 3” projesi, Edirne Valiliği Özel Kalem Müdürü İbrahim Tarancı ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan’ın koordinasyonu ile başladı.

17-25 yaş arası 9 Balkan ülkesinden gelen 150 üstün yetenekli genç’in 31 sanatçıyla buluşacağı “Akademi Rumeli 3 ” programına bu yıl sanat öğreticisi olarak Tiyatro Sanatçısı Şebnem Sönmez de katıldı.

Edirne Halk Eğitim Müdürlüğü Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen programda gençlere; “ideallerinize ulaşmak adına hayallerinizde ödün vermeyiniz… İnsanların bir arada insanca yaşaması, aynı yerde gülüp ağlaması için en üst dilin sanat olduğunu unutmayın.” diyen Tiyatro Sanatçısı Şebnem Sönmez, Taksim Gezi Olaylarının baş aktörlerinden biriydi!!!

Şimdi hiç kimse bizi bu tespitimizden dolayı gezi düşmanı ilan etmesin. Ben ne gezi olaylarının ne de Tiyatro Sanatçısı Şebnem Sönmez hanımın karşısındayım, benim burada ortaya koymaya çalıştığım olay; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gezi olaylarına katılan sanatçılar hakkındaki düşünceleridir!

Gezicileri, Paralelcilerle birlik olup darbe yapmakla suçlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, daha dün Genelkurmay Başkanlığı devir teslim töreninde söyledikleri ortada dururken; Edirne valiliği nasıl olurda gezici sanatçılarla işbirliği içersinde çalışır?

Şimdi diyeceksiniz ki valinin bu işlerden haberi bile yoktur… Tıpkı birkaç gün önce gece saat 00 1 den sonra girdikleri bir parkta Edirnelilere söverek parkı boşaltan 4-5 kişiden haberi olmadığı gibi mi diyorsunuz yani!!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Yoksa Edirneli AK Partili siyasetçiler Cumhurbaşkanımız gibi düşünmüyorlar mı? Onlar böyle şeyleri görüp, duymazlar mı hiç? Diye mi soruyorsunuz…

Haaa onlar mı? Onların hepsi kendi derdine düşmüşler… Hepsinin kendine göre ince hesabı var sanırım…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —