Tarih: 17.11.2021 11:00

AMATÖR RUHU

Facebook Twitter Linked-in


SAHAYI OYUNCULAR ÇİZİYOR
Edirne merkez köylerinden olan Hıdırağa’da oynanan karşılaşmada oyuncular sahayı kendileri çizdi. Bu sezon farklı bir yapılanmaya gidilen Hıdırağa FK’da yöneticiler ve futbolcular her birliği ile kulübe sahip çıkıyorlar.
Günümüz koşullarında suni sahalara sahip olan liglerimizde doğal çim ve toprak sahalarda zorlu koşullar devam ediyor. 1.Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Hıdırağa FK’nın cefakar futbolcuları kaptan Cüneyt Kayacık ve  Yunus Emre Aygen saha çizgilerini çizdi. Amatör ruhun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydular
AVUKAT BAŞKAN SABAH MENEMEN YAPTI
MAÇTAN SONRA MANGALIN BAŞINA GEÇTİ
Edirne Süper Amatör Liginde mücadele eden takımlarından Osmanlıspor’un oyuncuları genelde Edirne’den olmasına rağmen maçlarını geçmişte İş İnsanı Hikmet Eraslan, ünlü sanatçı Alişan’ında ayak bastıkları Osmanlı köyünde oynuyor.
Her hafta maçlarını Osmanlı köyünde oynayan takıma kadınlarda el birliği ile sahip çıkarken, takımın başkanı Avukat Çağrı Muştu’da sabah oyunculara bir tencere dolusu menemen yaparken, kahvaltı sofrasının kurulmasında yardımcı oldu. Köy kadınları da takıma lokma ikram etti. Muştu, Maçtan sonrada oyunculara mangalın başına geçti. 
Haber: Mert Soylu

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —