11007,37%0,81
42,52% 0,07
49,55% -0,06
5743,85% -0,15
9322,75% 0,27
ARİF KÖROĞLU; “SAHİPSİZ MEMLEKETİN SAHİBİ BİZ OLACAĞIZ”
Saadet Partisi Edirne Milletvekili adayı Arif Köroğlu, Türkiye’yi yönetenlerin ülkeye gereği gibi sahip çıkamadıklarını söyleyerek, sahipsiz memleketin sahibi olacaklarını söyledi. Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin yapmış oldukları ‘Milli İttifak’ın’ tüm halkımız tarafından memnuniyetle karşılandığını söyleyen Saadet Partisi Milletvekili adayı Arif Köroğlu, “Batı işbirlikçileri yanlış ve teslimiyetçi politikalar ile ülkemizi de coğrafyamızı da sahipsiz hale getirdiler. ‘Milli İttifak’ ‘Milli İktidar’ olduğunda memleketimize ve milletimize de coğrafyamıza da biz sahip çıkacağız” dedi.
Toplumumuzun birçok kesiminin ülkemizin halinden ve yönetiminden şikâyetçi olduğunu ileri süren Arif Köroğlu, “Ülkemizin bu duruma gelmesinde İktidarın da muhalefet partilerinin de vebali var. İktidar yanlış yaparken muhalefet de, onun değirmenine su taşıyarak ortaklık yapmıştır. 7 Haziran’da sandık başına gidecek seçmenimizin bu durumu değerlendirip tercihini ona göre yapacağını umuyoruz” dedi.
Sloganlarının ‘Sevgi, barış, kardeşlik, ittifakta birleştik’ olduğunu kaydeden Köroğlu şöyle dedi; “Türkiye’de bu durumdan, bu vaziyetten, bu hal ve bu şartlardan şikâyetçi olan tüm kadrolar, milli ve manevi değerlere sahip milli ve manevi hassasiyet taşıyan bütün kadroları bir araya getirmek için yola çıktık. Bütün esnafımızın problemlerini biliyoruz. İşçi kardeşlerimiz, asgari ücretliler, memurlar, emekliler, taşeron işçiler, hepsinin problemlerini biliyoruz ve Allah’ın izniyle hepsinin problemlerini çözecek projelerimiz de, reçetelerimiz de kaynak da var,”