Tarih: 05.06.2022 21:48

G.ASLANLAR’DA NELER OLUYOR

Facebook Twitter Linked-in

SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE HEDEF BAL
Kuruldukları günden bu yana farklı felsefe ile Edirne amatör liglerinin en farklı takımı olması ve bir çok genç yeteneği Edirne futboluna kazandırmayı başaran Genç Aslanlarspor, A Takım haricinde ve diğer yarışmacı takımlarda farklı bir sistem kuracaklarının söyleniyor.

GENÇ ASLANLARSPOR’DA CENK SEZENER İDDİASI
Bu sezon ilk kez Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Genç Aslanlarspor, takımın şampiyon olmasında büyük emekleri olan Ergin Kubatloğlu ile beraber takımda çalışacak bir teknik direktör ile daha anlaştığı iddia ediliyor.










Kubatlıoğlu, ile çalışacak ismin Yıldırım Gençlerbirliği ile uzun yıllardır birlikteliği olan Cenk Sezener’in  teknik ekibe dahil olduğu iddia ediliyor.
UEFA C LİSANSI ALDI
Cenk Sezener’in dışında Edirne’de bir çok takımda futbol oynayan Makedon asılı Ali Derala’nın geçtiğimiz aylarda Makedonya’da antrenörlük kursuna giden Derala’nın Avrupa’da kullanılan lisansı alması ile beraber alt yapıda mücadele eden takımların antrenörlüğü yapacağı söyleniyor.







Ayrıca alt yapılarda başarılı dönemler geçiren Genç Aslanlarspor’un futbol okullarını çalıştıran Oktay Meriç ve Fatih  Sunterler’in alt yapı hariç futbol okullarında çalışmalara devam edeceği söyleniyor.
GENÇLER İDMANLARA DEVAM EDİYOR
Bu sezon başından sonuna alt yapıdan ve Edirne’deki bir çok takımın genç oyuncularını kadrosuna dahil etmesi sonrası bütün maçlarda süre alan oyuncular ile çalışmalara yaz boyunca devam edeceği dile getiriliyor.
Çünkü Genç Aslanlarspor’un kurulduğu günden bu yana alt yapı kökenli ve Edirne’nin çeşitli kulüplerinde boy gösteren genç yetenekleri Genç Aslanlar’ın çatısı altında oynatarak Edirne futboluna futbolcu kazandırmak için daha fazla çalışmak en temel amaçları olarak görülüyor


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —