Tarih: 10.02.2016 18:36

AV. SİNAN TEKİN; “TURİZM OTOGARI NE OLDU!”

Facebook Twitter Linked-in

AV. SİNAN TEKİN; “TURİZM OTOGARI NE OLDU!”

 Saadet Partisi Mahalli İdareler Başkanı Sinan Tekin Edirne Belediye başkanının Mart 2014 seçimlerinde vaat ettiği turizm otogarının ne zaman yapılacağını sordu. Tekin; “‘’Edirne‘miz ülkemizde en çok turist gelen şehirlerden biridir. Esnafımızın önemli bir kısmı turizm sayesinde ayakta durabilmektedir. Belediye Başkanı Recep Gürkan, seçimlerde turizm otogarı yapma sözü vermişti. Ancak seçimlerin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen bu konuda hiç bir adım atılmadı, gözle görünür bir şey yapılmadı.” Dedi.

Edirne’nin bir tarih ve turizm kenti olduğunu söyleyen Sinan Tekin, buna karşılık şehrimize gelen misafirlerimizin otobüslerini, araçlarını park edebileceği bir otoparkın olmadığını söyledi. Tekin açıklamasında; ‘’Edirne‘miz ülkemizde en çok turist gelen şehirlerden biridir. Esnafımızın önemli bir kısmı turizm sayesinde ayakta durabilmektedir. Turizm sektörünün şehrimiz için önemi göz önüne alınarak mevcut belediye başkanı seçimlerde turizm otogarı yapma sözü vermişti. Ancak seçimlerin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen bu konuda hiç bir adım atılmadı, gözle görünür bir şey yapılmadı.

Saadet Partisi olarak verilen sözlerin takipçisi olacağız. Yeni turizm sezonunun yaklaştığı bugünlerde konu üzerinde durulmasını ve verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyoruz’’dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —