Tarih: 11.04.2009 15:14

Avcı; hizmet binamız yetersiz…

Facebook Twitter Linked-in

 

avcı binamız yetersizAvcı; hizmet binamız yetersiz...

Edirne Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, hizmet binasının ihtiyaçlara cevap veremez hale geldiğini ve yeni binanın yapımına biran önce başlanması gerektiğini söyledi.

 Avcı, yaptığı açıklamada, il merkezi ve ilçelerle birlikte bin 100 personelle hizmet verdiklerini ve 100 civarında da teknisyen kadrolarının bulunduğunu bildirdi.

Günümüzde polis teşkilatının araca ve teknik cihaza çok ihtiyacının olduğunu ifade eden Avcı, ''Edirne'de belli oranda araçlarımızı yeniledik. Şuanda yüzde 20-25 civarında eski aracımız var. 10 yılı aşmış araçlar sağlıklı kullanılamıyor. Yinede araçlarımızın yüzde 75'i yeni. Hizmeti aksatmayacak oranda aracımız var'' dedi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü binasının personelin artmasıyla küçük kaldığını belirten Avcı, şunları kaydetti:

''Hizmet binamız ihtiyaçlarımıza cevap veremez hale geldi. Yeni binanın yapımına biran önce başlamak gerekiyor. Bir çok birimimiz hizmet binasının dışında faaliyetlerini sürdürüyor. Tüm birimlerimizi tek bir yerde toplarsak insandan ve diğer kaynaklardan tasarruf ederiz. Önümüzdeki süreçte yer bulup yeni bir bina yapmayı düşünüyoruz. Birkaç yıl içerisinde yeni binanın yapımına başlanmalı. Gelecekte ihtiyaçlara cevap veremeyecek olan bu mekandan kurtulmamız lazım.''

 Avcı, halen İpsala, Enez, Keşan, Süloğlu ve Lalapaşa ilçelerinde hizmet binası ihtiyaçlarının olduğunu bildirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —