Tarih: 24.10.2021 23:32

AYHANDAN; 'ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ'

Facebook Twitter Linked-in

2021 – 2022 sezonuna  yeni ismiyle başlayan ve ilk maçta sahadan 2 -1 galip gelerek ayrılan Hıdırağa FK’da  keyifler yerinde. Hıdırağa FK’da Sportif Direktör Mustafa Ayhandan ve takım kaptanı Cüneyt Kayacık,  açıklamalarda bulundu.
Geçmişte Köprücespor, ismiyle mücadele eden ve bu sezon isim değişikliği yaparak Hıdırağa Futbol Köyü, olarak bambaşka bir kimliğe bürünen Hıdırağa FK’da bu hafta aldıkları  2-1’lik galibiyetle şampiyonluğu ne kadar istediklerini ilk hafta gösterdiler.
PANDEMİ SONRASI BOCAMALA DÖNEMİMİZ OLDU
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Hıdırağa FK Sportif Direktör Mustafa Ayhandan;Tüm takımı kutluyorum. Pandemi döneminden sonra ilk maçımız olmasına nedeniyle bocalama dönemimiz oldu. İlk yarıya girdikten sonra ikinci yarıda iyi bir takım görüntüsü çizdik. Bu maçı 2 -1 kazanmasını bildik. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Enderspor’a v e Ender Toto hocamıza bunan sonraki maçlarında başarılar dilerim” dedi.
KAYACIK; ZOR BİR MAÇ OLDU
Hıdırağa FK Takım kaptanı Cüneyt Kayacık; “Zor bir maç oldu. Genç kardeşlerimizden kurulan bir ekip olan Enderspor’u tebrik ederim. Takım olarak hazır olmadığımız için bizim için zor geçti. Skoru bulduktan sonra rahatladık. Biz maç maç gitmek istiyoruz. Bundan sonra önümüzdeki maça bakacağız” dedi.

Enderspor: Yücel Asan, Emrah Ceylan, Muhammed Metan , Sinan Çağman, Mehmet Benzer, Burak Yeşildağ, Alperen Danış, Atilla Polat, Muhammed Özhan, Burak Dönmez, Oğuzhan Sevgil,
Hıdırağa FK: Batuhan Özden, Efe Çağdaş Çağlar, Murat Aydoğdu, Kubilay Aslan, Enes Bakırcıoğlu, Soner Dede, Eren Bakar, Bayram Çağdaş Bilgililer, Can Yavuz, Cüneyt Kayacık, Yunus Emre Aygen
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —