Tarih: 03.09.2015 13:05

AYKUT BABABALIM; “EDİRNE POTANSİYELİNİN %1 Nİ KULLANIYOR”

Facebook Twitter Linked-in

AYKUT BABABALIM; “EDİRNE POTANSİYELİNİN %1 Nİ KULLANIYOR”

Gazetemizi ziyaret eden alBaraka Türk Edirne Şube Müdürü Aykut Bababalım; “Edirne bir açık hava müzesi olarak tarihle iç içe yaşayan muhteşem bir şehir. 500 yıldır içinde namaz kılınan dünya kültür mirası camileri, günümüz trafiğine cevap veren muhteşem tarihi köprüleri, şehrin her köşesindeki tarihi çeşmeleri, tarihi çarşıları, hanları, hamamları, kaleiçi’ndeki ahşap evleri, 650 yıllık geleneksel yağlı güreşleri ve dünyaya açılan gümrük kapıları ile kelimenin tam anlamıyla, tam bir cazibe merkezi.” Dedi.

Böylesine önemli katma değerleri olan Edirne’nin ekonomik sıçramasının an meselesi olduğunun altını çizen alBaraka Türk Edirne Şube Müdürü Aykut Bababalım; “bu gün Edirne ekonomik anlamda potansiyelinin % 1 ancak kullanıyor. Biz alBaraka Türk olarak bunu gördük ve Edirne nin ekonomik sıçramasında önemli katkılar sağlamak amacıyla Edirne’de yerimizi aldık. Biz alBaraka Türk olarak inanıyoruz ki, Edirne önümüzdeki birkaç yıl içersinde daha hızlı ulaşılabilen ve huzur içersinde yatırım yapılabilen iller içerisinde yerini alacaktır.” Dedi.

Edirne Olay Gazetesi olarak alBaraka Türk’ün Edirne’ye ile kısa sürede bağlanan güler yüzlü genç müdürüne çalışmalarında başarılar diliyoruz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —