Tarih: 25.10.2021 18:44

AYŞEKADINSPOR İKİNCİ DEVREDE AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

1.Amatör Ligi 2.Hafta karşılaşmalarından biride Ayşekadınspor ile Gazimihalspor’un arasında oynandı. Geçen hafta Genç Aslanlarspor’u yenerek sükse yapan Ayşekadınspor, bu hafta farka koştu.
Hedeflerini Süper Amatör Lig olarak belirleyen Ayşekadın’ın en önemli kulüplerinden olan Ayşekadınspor, maçın ilk yarısında zorlanmalarına rağmen ikinci devrede buldukları gollerle kilidi açmasını bildiler. Karşılaşmayı Ayşekadınspor’un başarısı için mücadele eden kulübün başkanı Önder Özcan’da takip etti.
GAZİMİHALSPOR İLK YARIDA RAKİBİNİ ZORLADI
Maçın ilk yarısı oldukça Ayşekadınspor, için zorlu başladı. Gazimihalspor’un oyuna ortak olması ve dirençli bir futbol ortaya koyması sonrası Ayşekadınspor, için zorlu dakikalar başladı. Kontra ataktan  bulduğu golle ile 1 -0 öne geçen Gazimihalspor, daha sonra ikinci golü aramaya çalıştı.
Ancak istediği golü bulamayınca Gazimihalspor, Ayşekadınspor’un ilk yarının sonlarına doğru bulduğu golle engel olmadı. İlk yarı 1 -1 sona erdi.
AYŞEKADINSPOR COŞTU BİR KERE
İlk yarıya oranla gücü düşen Gazimihalspor, ikinci yarıda Ayşekadınspor’un art  arda bulduğu gollere engel olamadı. Ayşekadınspor’un güzel futbolu ile maç 6 -1 sona erdi.
Ayşekadınspor: Batuhan Saraylı, Okan Özdemir, Okan Terkan, Alperen Özbak, Hasan Özgür, Sercan Aydoğmuş, Faruk Küpelioğlu, Emre İşgören, Kaan Başer, Şafak Cıkmaz, Rıza Karaca
Gazimihalspor: Enes Çekiç, Orçun Kral, Erhan Çil, Emircan Bilgin, İsmail Gümüşler, Gökalp Tezgider, Şenol Gümüşler, Doğuş Fener, Sinan Ers, Erdin Başı, Azizcan İkizmen
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —