10924,50%-1,34
42,21% 0,25
48,86% 0,30
5430,60% 0,78
9007,06% 0,59
BAŞBAKANIM... ÖLMÜŞ EŞEK KURTAN KORKMAZ!
Bu gün oğul Esat'ın durumunu anlatacak ve o anlamda Türkiye’nin durumunu gösterir bundan daha iyi bir söz herhalde yoktur. Esat yönetimi Türkiye’nin de büyük katkıları ile ciddi bir sallantı içerisinde. Hatta İşi bitti bitecek gözüküyor.
Yani Esat eşeği ölmek üzere…
Şimdi bana kalırsa burada sorulacak soru; 'bu ölen eşek kurttan korkacak mı, korkmayacak mı?” sorusudur. Önemli olan ve bana kalırsa tek hesabını yapmamız gereken durum da budur!
Eğer ölen eşek kurttan korkarsa mesele yok... Gideceği yer eninde sonunda Eşek cennetidir...
Eh Yolu açık olsun…
Pekiiii ya o eşek kurttan korkmaz ise!!! O vakit kurt için kâbus başlar mı? Başlar, başlar...
Hem de öyle bir kâbus ki buna karabasan desek daha iyi olur sanırım.
Adamın elinde çeşit çeşit kimyasal silahlar olduğu iddia ediliyor! Zaten sizde var diye bütün dünyaya haykırıyorsunuz…
Eeee; Bu silahları binlerce kilometreye bir parmak hareketiyle gönderebileceği füzelerde var…
Pekiii; Sayın Başbakanım; böyle gerçekler ayan beyan ortadayken, bu gebermek üzere olan eşeği ne diye habire tekmeleyip duruyoruz?
İsrail, Ürdün bile şu günlerde Esat için ağzını açmazken biz niye kendimizi ortalara atıyoruz?
Esat'ın ne kadar deli olduğunu mu merak ediyorsunuz?
ALLAH saklasın… Bu ölmüş eşek, ‘ benden sonra Nuh tufanı’ der ve de şehirlerimize kimyasal başlıklı füzeleri ardı ardına atmaya başlar ise bunun hesabını kime soracağız ya da kim verecek.
Heyyy millet; Deve kuşu gibi kafayı toprağa gömerek bu olacaklardan sıyrılamayız…
Başbakana yalakalık etmek için Papağanlar gibi koro halinde Esat'a küfür etmekle de sorunları çözemeyiz.
Son zamanların ülkemizin en büyük hastalığı olan akıl tutulması bu olayda da yine nüksetti. Kimse bu olasılıkları başbakana dillendirmiyor mu?
Kediyi bile belli bir yere kadar kovalarsın. Kediyi köşeye sıkıştırdın mı ona kaçacak bir yer bırakacaksın. Kedinin kaçacak yeri kalmazsa bil ki yüzünü gözünü tırmalatırsın!!!