14108,66%0,43
42,69% 0,23
50,10% -0,06
5942,69% 1,48
9515,00% 2,43
BAŞKAN HAMDİ SEDEFÇİNİN ANKARA ÇIKARTMASI
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, geçtiğimiz günlerde Ankara’da yaptığı temaslar hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi. “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu5 Mayıs’a Edirne’ye davet ettim.” diyen Sedefçinin, Ankara temaslarından mutlu döndüğü tavırlarından anlaşıldığı basın toplantısında; Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile kol kola verdiği pozu basın mensuplarına gösterirken, “Bu fotoğrafı çektirirken Sayın Genel Başkanımıza bazıları ‘çatlayacaklar’ dedim” dedi. Sedefçi, “Bu pozun ardından kimse Genel Başkanımla aramda sorun olduğunu anlatmasın, genel başkanımla kol kola girdim ve 5 Mayıs’a Edirne’ye davet ettim” dedi.
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve beraberindeki 9 Belediye Başkanı ile Ankara’da Bakan Mehmet Müezzinoğlu’nu ziyaret ettikten sonra CHP grup toplantısına katıldığını dile getirerek, “Burada ilk defa parlamenterlerle birlikte grup toplantısını izledim. Buraya Milletvekilimiz Recep Gürkan’ın davetiyle girdim. İlk defa parlamenter havasını burada soludum. Merak ediyordum, merakımı giderdim. Benim Milletvekili olma gibi bir isteğim hiç olmadı. Olmayacakta” diye konuştu.
Sedefçi, grup toplantısının ardından Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için girişimde bulundukların vurgulayarak, şunları söyledi:“Biz buraya önceden alınmış bir randevuyla gitmedik. Genel Başkanımız Edirne’yi duyunca hemen bize zaman ayırdı. Yaklaşık 20 dakika sohbet etme imkanı bulduk. Burada kendisini 5-6 MAYIS KAKAVA Şenliklerine ve bu tarihte temelini atmayı planladığımız Kültür Merkezi’nin temelinin atılması için davet ettim. Oda bir aksilik olmaması halinde geleceğini bize söyledi. Bundan sonra fotoğraf çektirdik. Sayın Genel Başkanımızla kol kola bir fotoğraf çektirme imkanını da burada yakaladım. Genel Başkanımızla kol kola fotoğraf çektirirken, (bu fotoğrafı gören bazıları çatlayacak) dedim.”