Tarih: 10.04.2024 11:47

BAYRAMDAN SONRA GAZETEMİZDE BUNLAR OLACAK!

Facebook Twitter Linked-in

BAYRAMDAN SONRA GAZETEMİZDE BUNLAR OLACAK!

Haber- Yorum: Hamza yasa

Bayramda, kutlamalar ve bayram sevinçlerini gölgelemesin diye,bayramdan sonraya bıraktığımız, bizce çok önemli 4 konuyla, Edirne Olay Gazetesi olarak sizlerin karşınızda olacağız.

Birinci konu:

Yerel Seçimlerde CHP'nin Edirne'de 16 seçim bölgesinin 16'sında kazanma şansı varken,kimin kibiriyle bu seçim bölgelerinden 7'sini  kaybettigini anlatacağım. Yaşananların başarı mı? Yoksa başarısızlık mı? Olduğunu, CHP liler ve siz değerli okurlarımız karar vereceksiniz.

İkincisi konu:

 AKP nin seçimlerden sonraya bıraktıkları İl Gençlik ve Spor Müdürü dosyası ile İl Müftüsü dosyalarının ve seçimlere on gün kala yaptığı gençlik buluşmasının, AKP ye ne zararlar açtığını anlatacağız! İddialarımız ne denli doğru AKP liler ayrı, siz değerli okurlarımız ayrı karar vereceksiniz.

Üçüncü konu: İpsala Yeni Karpuzlu da herkesin gözü önünde yaşanan zorbalığı yazacağız!Toprak Reformu Kanunundaki hukuki boşluklardan faydalanan zengin Çiftçiler(AĞALAR ) toprağını işleyemeyen fakir çiftlerin toprağına "kiralama belgeni ifşa ederim, tarlanı devlet elinden alır" TEHDİDİYLE...oda yetmezse...ZORBALIKLA ÖLDÜRESİYE DAYAK ATARAK el koyuyorlar. Yaşananları ve  bu işin arkasında duran DEVLET GÖREVLİLERİNİN kimler olduğunu yazacağız. Bu konuda takdir geldiği günden buyana vatandaşın derdiyle dertlenen VALİ beyin olacak!

Dördüncü konu:

Haddimizi aştıgımızı da söyleyecek ler olsa da; Edirne'nin çiçeği burnunda yeni Belediye Başkanı Sayın Filiz Gencan Akın'a, içinde genişletilmiş şikayet ve çözüm bürosunun da bulunduğu, direk kendisine bağlı, bir ön büro kurması yönündeki fikir ve tavsiyelerimiz den oluşacak. Bu konunun da takdiri belediye başkanımız FİLİZ hanımda olacak!

Bilvesile, İnsanoğlunun bu dünyada taşıyacağı en ağır yük kibir'dir. Benliğinizi, kibirinize kurban etmemek için yaptığınız, Nefs mücadeleniz den, galip çıkmış olmanız umuduyla; Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlık, sevgi, başarı, muhabbet ve mutlulukla sevdiklerinizle birlikte huzur içinde yaşamanızı dilerim.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —