14238,11%0,08
42,84% 0,01
50,38% 0,01
6169,96% 0,00
9986,60% -0,28
BELGİN İBA'DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A EDİRNE DOSYASI
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba liderliğindeki parti heyeti, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen 176. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.
Gerçekleştirilen görüşmede Edirne’nin mevcut durumu, devam eden yatırımlar ve kent adına talep edilen yeni projeler ele alındı. Heyetin, Edirne’ye ilişkin başlıkları doğrudan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardığı görüşmenin karşılıklı değerlendirmeler çerçevesinde gerçekleştiği belirtildi.
Edirne’nin Talepleri Aktarıldı
Görüşmede İl Başkanı Belgin İba’ya; AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Yeşilkurt,Merkez İlçe Başkanı Engin Makak,İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve Edirne Belediye Meclis Üyesi Sibel Yıldırım eşlik etti.
Heyet, Edirne genelinde yürütülen çalışmaların son durumu ile yerel ihtiyaçlar konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi sundu.
İpsala’dan Selam ve Hediye
Ziyaret sırasında İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala’daki vatandaşların selamlarını ileterek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sembolik bir hediye takdim etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Edirnelilere selamlarını iletti.
İba: “Kararlılıkla Çalışmayı Sürdüreceğiz”
Görüşmenin ardından değerlendirmede bulunan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne için çalışmaya devam edeceklerini belirterek şunları söyledi: “Şehrimize gösterdiği ilgi ve destekleri için Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Edirne’yi daha güçlü yarınlara taşımak adına aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
#EdirneOlay
#Belginİba
#AKPartiEdirne
#RecepTayyipErdoğan
#Edirne
#Ankara
#TürkiyeYüzyılı
#YerelSiyaset
#EdirneGündemi