Tarih: 10.04.2020 10:19

BU AÇIK BİR SUÇ DUYURUSUDUR!

Facebook Twitter Linked-in

BU AÇIK BİR SUÇ DUYURUSUDUR!
 
Kendisi aynı zamanda Gögüs Hastalıkları Uzmanı olan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. ErhanTabakoğlu ve beraberindekiler, Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığında gerçekleştirilen törende, Sosyal Koruma Mesafesi Kuralını hice sayarak ihlal ettiler!
 
https://www.trakya.edu.tr/news/trakya-universitesi-edebiyat-fakultesi-nin-yeni-dekani-prof--dr--yuksel-topaloglu-oldu- linkinden Trakya Üniversitesinin resmi internet sitesinden yayınlanan haber fotoğraflarında da görüldüğü üzere kendisi aynı zamanda Göğüs Hastalıkları Uzmanı olana Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. ErhanTabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Yurtcan ve Prof. Ahmet Hamdi Zafer ile Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığına atanan Dekan Prof. Dr. Yüksel Topaloğlu Kovid-19 tedbirleri kapsamında cezai müeyyide gerektiren sosyal mesafe kuralına uymamışlar ve suç işlemişlerdir!
 
Konumları gereği öğrencilerine, çalışanlarına ve vatandaşlara örnek davranışlar içerisinde olmak zorunlulukları olan kamunun üst düzey yetkililerinin sergiledikleri bu davranış kabul edilir bir davranış değildir...Hele ki kendisi Göğüs Hastalıkları Uzmanı olan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. ErhanTabakoğlunun Sosyal Koruma Mesafesi Kuralını ihlal etmesi ve bunu kamuoyunda paylaşması asla kabul edilemez.
 
Buradan Edirne Valiliğine ve ilgili kamu kurumlarına açık suç duyurusunda bulunuyorum. Anayasamızın eşitlik ilkesi gereği “Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar.” Maddesi gereği gerekenin yapılıp örnek olması sebebiyle kamuoyunda paylaşılmasını talep ediyorum.
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —