-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,18% 0,05
-
EURO
50,86% 0,07
-
GRAM ALTIN
7111,36% 0,04
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
BU NE CÜRET BAŞBAKANI DA KANDIRMIŞLAR!
Edirne Merkez Köylere Hizmet Getirme Birliği (EMKHGB) Başbakana (BİMERe) 5 yaşında bir çocuğun açıp kapayabileceği su vanasını açıp kapamak için 4 personel 2 araç ve 1 iş makinesi kullandık. demiş.
BU NE CÜRET… BAŞBAKAN’I DA KANDIRMIŞLAR!
“Edirne Merkez Köylere Hizmet Getirme Birliği (EMKHGB) Başbakan’a (BİMER’e) 5 yaşında bir çocuğun açıp kapayabileceği su vanasını açıp kapamak için 4 personel 2 araç ve 1 iş makinesi kullandık.” demiş.
Edirne Merkez Köylere Hizmet Getirme Birliği (EMKHGB)geçtiğimiz aylarda Su borcu olan köylü vatandaşları (1 TL dahil) liste yaparak köy kahvelerinde açık ilanla duyurduktan sonra 7 gün içersinde borcunu ödemeyenlerin sularını KESMİŞTİ.
Köy Kahvelerinde asılı listelerdeki borçları için 10 gün sonra alacakları süt parasını teminat gösterip süre isteyen köylülere, 'Git Validen izin al. vali emrediyor bizde yapıyoruz.' diyen yetkililer, parasını alıp borcunu ödeyen köylülerden bu seferde açma kapama parası olarak 100 TL istemişlerdi.
Bu paraya itiraz eden vatandaşlara valilik; Edirne Merkez Köylere Hizmet Getirme Birliği (EMKHGB) aracılığı ile 5 yaşında bir çocuğun açıp kapayabileceği su vanasını, açıp kapamak için 4 personel 2 araç ve 1 iş makinesi kullanılmıştır diye cevap verdi.
Vatandaş valilikten bulamadığı çareyi BİMER e yazdı ve Başbakandan çare aradı.
BİMER konuyu araştırmak üzere valiliğe yazınca Edirne Merkez Köylere Hizmet Getirme Birliği (EMKHGB) nin vatandaşa verdiği cevap aynen Başbakana da gönderildi.
Bunun üzerine vatandaş BİMER e ikinci kez başvurarak Edirne merkezden Ticari Taksi ile köyüne en çok 20 TL ye gelindiğini anlatıp; suyunu kapamak için sadece bir işçinin gelip bahçesindeki vanayı kapattığını ve Edirne Merkez Köylere Hizmet Getirme Birliğinin (EMKHGB) Edirne Valisinden sonra BİMER in de kandırıldığını anlatmış.
Bu günlerde görevinden alındığını duyduğumuz, Valinin adını kullanarak vatandaşa sert ve yakışıksız davranan Edirne Merkez Köylere Hizmet Getirme Birliği (EMKHGB) yöneticisinin BİMER e verdiği cevapla sadece valiyi değil Başbakanı da kandırdığı ortaya çıktı.
EDİRNE’DE ARAÇ SAYISI 210 BİNİ GEÇTİ
LALAPAŞA’DA OSMANLICA İSTİKLAL MARŞI HEDİYESİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
LALAPAŞA’DA NÜFUSUN YARISI İLKOKUL VE ALTI EĞİTİM SEVİYESİNDE
PROF. DR. FİLİZ TUNA’DAN MİNİKLERE SKOLYOZ TARAMASI
EDİRNE’DE ŞUBAT AYINDA 590 KONUT SATILDI
“BU PAYLAŞIM DEVLET CİDDİYETİYLE BAĞDAŞMAZ ”
EDİRNE HIZLA YAŞLANIYOR: NÜFUSUN %18’i 65 YAŞ ÜSTÜ
159 YILLIK ÇINAR: EDİRNE BELEDİYESİ
EDİRNELİ GENÇ AŞÇILAR MÜNİH’TE TECRÜBE KAZANDI
ŞEHİT BABASI ALİŞ BİLEN'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI: VALİ SEZER’DEN BİRLİK VE VEFA MESAJI
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
KEŞAN’DA HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
AKARYAKIT'A BEKLENEN ZAM NİHAYET AÇIKLANDI
EMEKLİLER;“BAYRAM İKRAMİYESİ GERÇEKÇİ ARTIRILSIN”
Yükleniyor




