Tarih: 18.10.2017 17:02

BÜTÜN TÜRKİYE RECEP GÜRKAN’IN BAŞARISINI KONUŞUYOR

Facebook Twitter Linked-in

 BÜTÜN TÜRKİYE RECEP GÜRKAN’IN BAŞARISINI KONUŞUYOR

Üçüncü Kitap Fuarı nedeniyle Kentimize gelen Saygı Öztürk'e konuşan Recep Gürkan bir anda Ülkemizin ençok konuşulan Belediye Başkanı oldu. Edirne Belediye Başkanı Gürkan ile yaptığı söyleşiyi SÖZCÜ Gazetsinde yayınlayan Ünlü araştırmacı yazar Saygı Öztürk yaptığı haberle Gürkan’ın başarılı çalışmasını ülke gündemine oturttu...Haberin İsmail Küçükkaya ile FOX sabah haberlerinde de yayınlanmasıyla Gürkan bir anda en çok konuşulan belediye başkanı oldu.              

Konuyla ilgili haberden alıntıdır:

 Aynı katı atık tesisini Edirne 10, Çorum 70 Balıkesir 85, Manisa 110 milyona yaptırdı.

Edirne Belediye Başkanı Gürkan, “Bizim 10 milyon liraya mal ettiğimiz çöp arıtma-depolama tesisleri 10 kat fazla paraya nasıl yaptırıldı anlayamadık. Mutlaka araştırılması gerek” dedi

Üçüncü Kitap Fuarı nedeniyle geldiğimiz kentte belediyenin yeni projelerini öğrenirken CHP'li Başkan Recep Gürkan aynı çalışmanın belediyeler arasındaki fiyat farkını ortaya koydu; “Biz de şaşırıyor ve çözemiyoruz” dedi.

Saygı Öztürk'e konuşan CHP'li Belediye Başkanı Recep Gürkan tesisin açılışını 1 ay içinde yapacaklarını söyledi.

“MUTLAKA İNCELENSİN”

Edirne Belediyesi tarafından yaptırılan çöp arıtma, depolama tesisleri 10 milyon liraya mal edilirken, aynı tesisin Manisa'da 110 milyon liraya, Çorum'da 70 milyon liraya, Balıkesir'de 85 milyon liraya mal edildiğini belirten Belediye Başkanı Gürkan, aynı tesislerin bu kadar farklı fiyatlara mal olmasının mutlaka incelenmesi gerektiğini söyledi.                                                                                                                                 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —