Tarih: 12.08.2014 19:57

CHP EDİRNE İL BAŞKANI OKTAY BOZKURT “BAŞARILIYIZ!”

Facebook Twitter Linked-in

CHP EDİRNE İL BAŞKANI OKTAY BOZKURT “BAŞARILIYIZ!”

CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt  “ Cumhurbaşkanlığı seçimleri Trakya ve Edirne için Başarısızlık değil başarıdır. “ dedi.  Bozkurt yaptığı yazılı açıklamada “ Örgütümüz sonuna kadar mücadelesini vermiştir. Edirne’de % 65 oy aldık. Kırklareli’nden sonra en çok oy alan il Edirne’dir. Seçim çalışmalarında öz veri ile çalışan Tüm İlçe Örgütlerimize Kadın ve gençlik kollarımıza teşekkür ederim.” Dedi.

Bozkurt; “Trakya her zaman olduğu gibi yine Türkiye’nin yüz akı olmuştur. Trakyalı olmaktan Edirneli olmaktan Edirne’de yaşıyor olmaktan gurur duyuyorum. Tabi şimdi bazıları siz başarısız oldunuz diyecektir. Ben bunu kabul etmiyorum. Trakya bu seçimden başarısız değil başarı ile çıkmıştır.”dedi.

CHP EDİRNE MERKEZ İLÇE BAŞKANI ŞENOL GEÇMİŞ; “ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALDIK”

“Edirne Merkezde 119548 seçmenin 93120 si sandığa gidip oyunu kullanmış 26428 vatandaşımız oyunu kullanmamıştır. Yine de başarı büyük olmuş 60356 oy adayımıza verilmiştir.” diyen CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Şenol Geçmiş “ Özverili çalışmalarımızın karşılığını aldık “ dedi. Geçmiş yaptığı yazılı açıklamada “ Edirne CHP Örgütü olarak Cumhur Başkanlığı Seçimlerinden de başarılı çıktık. Özverili çalışmalarımızın karşılığını almış bulunmaktayız. Kimse CHP Edirne de başarısız diyemez. Türkiye’de Kırklareli’den sonra Adayımıza en yüksek oy Edirne’den çıkmıştır.” Dedi.

Edirne Merkezde 119548 seçmenin 93120 si sandığa gidip oyunu kullanmış 26428 vatandaşımız oyunu kullanmamıştır. Yine de başarı büyük olmuş 60356 oy adayımıza verilmiştir. Başarımız örgütümüzün başarısıdır. Başta İl Başkanım Oktay Bozkurt ve Yönetimine, Çalışmalarımıza verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a belediye meclis üyelerine, il genel meclis üyelerine kadın ve gençlik kollarımıza çok teşekkür ederim.” Dedi.

Geçmiş açıklamasında Partilerini yalnız bırakan eski CHP lilerede sitem etti. Geçmiş açıklamasını şöyle bitirdi; “Ayrıca daha önce yönetimlerde görev almış, bu partide en üst makamlara gelmiş ağabeylerimizi arkadaşlarımızı bu seçim çalışmasında da yanımızda görememek bizi üzmüştür. Yanımızda olan her zaman bizi destekleyen Edirne halkına teşekkür ederim. Her zaman yanımızdaydınız her zaman da yanımızda olacağınızı biliyor ve size güveniyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —