Tarih: 31.12.2020 18:19

CHP EDİRNE MİLLETVEKİLİ DOÇ. DR. OKAN GAYTANCIOĞLU’NUN YENİ YIL MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

CHP EDİRNE MİLLETVEKİLİ DOÇ. DR. OKAN GAYTANCIOĞLU’NUN YENİ YIL MESAJI

Dünyada ve ülkemizde çok zor geçen bir yılı geride bırakıyoruz. Yaşadığımız kovid 19 salgını hepimiz için acı bir deneyim oldu. Önceliklerimiz ve dünyaya bakışımızı etkiledi.
Türkiye 2020 yılına uzun süredir devam eden ve artık kronik bir hale gelmiş ekonomik bir krizin getirdiğini sıkıntılarla girmişti. Ekonomik kriz 2020 yılında kovid 19 salgınıyla birleşince daha da derinleşti. Halkımız artan işsizlik ve yoksulluğun pençesinde günlük ihtiyaçlarını karşılamakta bile büyük zorluklar çekmektedir.  Salgın ve yanlış politikalar birleşince derinleşen ve halkı umutsuzluğa sevk eden kriz kaçınılmaz olmuştur.
Diğer yandan tarımın, üretimin, kendine yeterli olmanın değeri yaşanarak bir kez daha görüldü. Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının hedefleri ve oluşturdukları kurumlarla ne kadar ileri görüşlü, gerçekçi ve doğru kararlar almış oldukları yaşayarak yeniden gördük. Sağlıktan tarıma Cumhuriyet kurumlarına sahip çıkmamızın gerekliliği acı bir tecrübeyle bizlere hatırlatılmış oldu.
Zor bir yılı geride bırakırken 2021 yılına umutla giriyoruz. Bu umudu güçlendirmek ellerimizdir. Cumhuriyet değerlerine ve kurumlarına sahip çıkarak; adaleti sağlayarak; esnafından işçisine, çiftçisine kadar tüm üretenleri destekleyerek yarınlara umutla bakılan bir Türkiye yaratmak mümkündür. 
Bu düşünce ve umutlarla 2021 yılının en başta sağlık olmak üzere ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesi dileklerimle halkımızın yeni yılını kutlarım.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —