Tarih: 08.01.2018 11:40

CHP İKİNCİ KEZ FEVZİ PEKCANLI DEDİ.

Facebook Twitter Linked-in

CHP İKİNCİ KEZ FEVZİ PEKCANLI DEDİ.

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Kongresi geçtiğimiz Cumartesi ( 6 ocak 2018) günü Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) konferans salonunda yapıldı. 621 delegeden 598 delegenin oy kullandığı kongreyi Fevzi Pekcanlı’nın mavi listesi 374 oy alarak kazandı. 1 oyun boş çıktığı kongreye beyaz listeyle katılan Ecz. Bülent Varel ise 223 oy aldı. Divan Başkanlığını CHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un yaptığı kongreye, delegeler, eski ve yeni CHP milletvekilleri, eski il başkanları, belediye başkanları, eski ve yeni ilgenelmeclis üyelerinin yanısıra çok sayıda partili katıldı.

Yönetim Kurulu:

İlkay Arnavut, Ceyda Atasayarlar, Recebiye Atik, Tuncay Aytın, Cengiz Başyurt, Nurten Çalışkan, Bahar Elibol, Mehmet Er, Cenk Ergüden, Samet Kahraman, Emine Kahyalar, Fevziye Kirezci, Murat Milon, Sadettin Sarıgül, Özge Sazara, Rasim Şahin, Asım Uyguner, Engin Yağcılar, Aslıhan Yavuz ve Abdullah Yeşen seçildi.

İl Disiplin Kurulu:

Dilek Bayır, Pınar Çayır, Ahmet Öngün, Hakkı Peköz, Mustafa Sarıcan, Mustafa Kemal Şanoğlu, Yaşar Sasa, Havva Saygı ve Nurhan Ürer

Kurultay Delegelikleri:

Fevzi Pekcanlı, Ediz Ün, Özlem Becan, Uğraş Ahmet Uybaş, Yakup Atalay ve Özge Yağcılar

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —