Tarih: 29.04.2021 11:58

CHP MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN 128 KOLİ YARDIM

Facebook Twitter Linked-in

CHP MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN 128 KOLİ YARDIM
 
Edirne Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı  Av. Burak Güngörmedi, Edirne Belediyesi’nin İMECE uygulamasına 128 adet yardım Kolisi  bağışladığını açıkladı.
 
CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Güngörmedi , Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kıyı ile birlikte düzenlediği basın toplantısında “Vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz, olmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 1,5 yıldır ülke olarak Kovid-19 ile mücadele ediyoruz. Orta durumda olan fakirleşti, fakir olan daha da fakirleşti. Bu nedenle CHP olarak il ve ilçelerde sürekli yardımda bulunmaya devam ettik. Ramazan ayında elimizle dağıtım olursa Kovid-19’un daha da yayılımı olabileceği için yönetim olarak Edirne Belediye’mizin İMECE ekiplerine 128 yardım kolisini bağışta bulunmaya karar verdik”dedi.  
 
Tam kapanma ile ilgili yayımlanan genelgeyi ve kararları eleştiren Güngörmedi; “Devletimiz tam kapanma ile ilgili bazı kararlar aldı. Tam kapanma kararlarının ‘Tam Kapanma’ cümlesini karşılamadığını düşünüyoruz. Bir çok sektör açık...İşçiler, çalışanlar çalışmaya devam edecek. Zincir ve süper marketler pazar günü kapalı ama yereldeki süper marketler kapalı olup olmadıklarını bize soruyorlar... Biz kanun koyucu değiliz... Soru işaretleriyle dolu bir genelge çıkarttılar...Kapanma yarın saat 19.00’da başlayacak ama hiç kimse hiçbir şeyden haberdar değil. Sonuç olarak biz de yorum yapmaya çalışıyoruz. Birçok soru işareti ve kaos var. Bu kaos da 1,5 yıldır ülkemizde devam ediyor” dedi.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —