Tarih: 23.09.2022 12:51

CHP'NİN GÜNDEMİNDE İL VE İLÇE SEÇİMLERİ YOK!

Facebook Twitter Linked-in

CHP'NİN GÜNDEMİNDE İL VE İLÇE SEÇİMLERİ YOK!
Edirne CHP İl Teşkilatınca Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluş yıldönümü ile ilgili 9 Eylül'de yapmayı planladığı ve ertelediği 'büyük dayanışma' yemeği 21 Eylül 2022 gecesi CHP Genel Başkan Yardımcıları Parti Sözcüsü Faik Öztrak,Yerel Yönetimler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Orgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda partilinin katılımı ile açık havada yapıldı.
 
Oldukça soğuk bir havada yapılan dayanışma yemeğine, ne konuşmacıların performansı, nede katılımcıların evden getirdikleri alkollü içkiler ısıtamadı.
 
İktidara aday bir partinin son muhalefet yemegi adını koyduğu programda özellikle ilçe teşkilatlarının katılımı oldukca dikkat çekti. Öte yandan parti içi muhalefetin 'kapı agzı' tabir edilecek bir yerde oturtılması önümüzdeki günlerde çok konuşulacağa benziyor.
 
Parti içi muhalif gurubun beklentilerini bir başka bahara bırakan konuşmasıyla en çok tepki alan konuşmacı Oguz Kaan Salıcı; 'il ve ilce secimlerinin de zamanı gelecek' derken , muhaliflere 'dere geçerken at degiştirilmez' mesajını çok net verdi!
 
CHP nin Örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın;
'Önümüzdeki dönem, nasıl bir dönem olur? Parti içindeki süreçler nasıl yürür? Kim aday olur? Ön seçim olur mu olmaz mı? Bunları bir kenara bırakın arkadaşlar. Bunların konuşulacağı zaman gelecek.' Diye süren konuşması; Büyük Dayanışma yemeğinin ara sıcağı sayılacak bir söylem olarak, muhalliflerin ve birçok partilinin tabir caiz ise tamda midelerine oturdu!
 
Bence Büyük Dayanışma yemeginden sonra akıllarda kalacak iki konudan biri, il ve ilçe seçimlerinin rafa kaldırılması. Diğeri ise iktidara yürüyen CHP lilerde heyecan yok denecek kadar az olması olacak!
 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —