Tarih: 31.08.2022 10:20

CHP'YE AKIN VAR

Facebook Twitter Linked-in

HABER MERKEZİ 
Mahalle sakinlerinden gelen talep ve davet üzerine üye kaydı yaptıklarını söyleyen CHP Merkez İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı ise hızlı bir şekilde seçim startı verdiklerini ifade etti.
CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı, gelen talep doğrultusunda mahalle ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda Edirne merkezde bulunan İstasyon mahallesini ziyaret eden il ve merkez ilçe yönetimi vatandaşlarla bir araya geldi.
Akşam saatlerinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, parti üye olan vatandaşların rozetlerini taktı.
Konu ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı, kalabalık bir katılımla etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.
Bakkalcı,”Merkez ilçe başkanlığına atandığım gün daha değişik bir yol haritası izleyeceğimi zaten paylaşmıştım. Şu an merkez ilçe örgütümüz ve yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, işi olan, işini bırakamayan ama bize üye olmak isteyen vatandaşlarımızın ziyaretine biz gidiyoruz, onların bir çayını içiyoruz. Dün akşam da merkez ilçe örgütü olarak bununla ilgili bir organizasyonumuz vardı. İstasyon Mahallesi'ndeydik. Davet ettiler ve biz de büyük bir gururla katıldık. Güzel bir etkinlik oldu. Çok kalabalık bir katılımla da, partimize üye oldular ve rozetlerini taktık. Belediye başkanımız Recep Gürkan ve il örgütümüz de katıldılar. Bizleri misafir eden üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —