Tarih: 12.03.2022 09:15

ÇİLLERİN DEMOKRAT PARTİ İLE HİÇBİR ALAKASI OLAMAZ

Facebook Twitter Linked-in


Haber:Mert Soylu
Demokrat Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığında görevlerin yeniden düzenleneceğini ifade eden Ayten Ercan, “Bizler iki ay gibi kısa bir süredir görevdeyiz. Merkez ilçeyi tekrardan yapılandıracağız. Diğer ilçelerde de son aşamadayız.  Emine Nur Atlı diye bir arkadaşımızı Gençlik kollarımız görevine getirildi. Merkez İlçe de bir yönetim değişikliği yapıyoruz en kısa sürede yeni atanacak arkadaşlarımız ile devam edeceğiz. Bizler göreve geldiğimizden beri merkez ilçe görevini yapmadı bizlerde bu değişikliği yapmak zorunda kaldık.”dedi.
KIRAT ŞAHLANACAK
06 Mart 2022 Pazar günü gerçekleşen kongreye ilgi çok büyüktü daha öncede söylediğim gibi kırat şahlanacak demiştim diyen Ayten Ercan,”  Genel Başkanımız sayesinde tekrar Demokrat Parti eski günlerine dönmeye başladı. Kongreden sonra gelen başkanımız ile Edirne ve kongre hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Merkez genel kuruluna İrfan Esenkal ve İbrahim Özyılmaz arkadaşımız girdi. Daha önce yönetimlerde bir kişi vardı. Bizlerde bu şeklide yolumuza devam edeceğiz”dedi.
MERKEZ İLÇE GÖREVİNİ YAPMADI
Ercan,Merkez ilce Başkanının Ankara'ya giderken araçtan indirilmesi konusuna verdiği cevapta,”Bizler iki ay gibi kısa bir süredir görevdeyiz. Merkez ilçeyi tekrardan yapılandıracağız. Diğer ilçelerde de son aşamadayız.  Emine Nur AtlI’yı Gençlik Kollarımız görevine getirildi. Merkez İlçe de bir yönetim değişikliği yapıyoruz en kısa sürede yeni atanacak arkadaşlarımız ile devam edeceğiz. Bizler göreve geldiğimizden beri merkez ilçe görevini yapmıyor, bizlerde burada değişiklik yapmak zorundayız”diye ifade etti.
TANSU ÇİLLER PARTİYİ BIRAKIP GİTTİ
Genel Başkanımız bir açıklama yapmıştı. Bizim hiçbir zaman kişileri ile satılık bir köyümüzün olmadığını ifade eden Ercan,” Zaten cevabı da vermiş oldu. Demokrat Parti ile hiçbir alakası olamaz ve olmayacaktır. Bu tabi ki benim değil Genel Başkanımızın yerine konuşuyorum. Tansu Çiller’in siyasete dönme isteği bence şu anda çok yanlış bir dönem diyorum. Çünkü partiyi daha iyi bir yerlere getirebilme durumları varken partiyi bırakıp gitti. Tekrar böyle bir istekte olması benim için yanlış diye düşünüyorum. Bu kadar aradan, farklı yönlere saptıktan sonra tekrar yine bir Demokrat parti veya ona benzer merkez içerisinde olması yanlış diye düşünüyorum.
 Ercan,”Genel Başkanımız bir açıklama yapmıştı. Bizim hiçbir zaman kişileri ile satılık bir köyümüz yok dedi. Zaten cevabı da vermiş oldu. Demokrat Parti ile hiçbir alakası olamaz ve olmayacaktır. Bu tabi ki benim değil Genel Başkanımızın yerine konuşuyorum. Tansu Çiller’in siyasete dönme isteği bence şu anda çok yanlış bir dönem diyorum. Çünkü partiyi daha iyi bir yerlere getirebilme durumları varken partiyi bırakıp gitti. Tekrar böyle bir istekte olması benim için yanlış diye düşünüyorum. Bu kadar aradan, farklı yönlere saptıktan sonra tekrar yine bir Demokrat parti veya ona benzer merkez içerisinde olması yanlış diye düşünüyorum.”diye konuştu.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —