Tarih: 10.01.2021 16:19

D.P İL BAŞKANI İBRAHİM ÖZYILMAZ ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI.

Facebook Twitter Linked-in

D.P İL BAŞKANI İBRAHİM ÖZYILMAZ ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI.

Demokrat Parti Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, basın emekçilerinin,Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Özyılmaz; “özgür basın, kamuoyunun doğru, tarafsız,hızlı bilgilendirilmesi ve işleyen bir demokrasi için vazgeçilmezdir.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gazeteciler;gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle cesurca yazmalıdır” söyleminden, İşsizlik tehdidi altında görev yapmaya çalışan gazeteciler,bu gün geldiğimiz noktada iş riski en yüksek işler sıralmasında ilk sıralarda yer almaktadır. Gazetecilik mesleği AKP iktidarında suç’u işleyenlerden çok işlenen suç’u kamuoyuna duyuran gazetcilerin cezalandırıldığı bir noktaya geldi.

Oysa demokrasilerin 4’üncü gücü olan gazeteciliğin,kamuoyunun hızlı, eksiksiz ve tarafsız haber alma hakkınının korunması gelişmiş demokrasilerin en önemli göstergesidir.Türk Basını kamuoyunu bilgilendirmesiyle, ülkemizin güçlenmesine olan katkılarıyla, toplum yararını gözetmesiyle demokrasi açısından etkili bir yol göstericidir.

Bu düşüncelerle, zor şartlarda, gece gündüz demeden çalışan ve ne olursa olsun gazetecilikten vazgeçmeyen basın mensuplarını saygı ile selamlıyor,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutluyorum.

İbrahim Özyılmaz/ Demokrat Parti Edirne İl Başkanı
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —