Tarih: 09.04.2021 12:47

DARBE ÇAĞIRTKANLIĞI YAPAN CEVDET KILIÇ'IN SORUŞTURMALARI NE OLDU?

Facebook Twitter Linked-in

DARBE ÇAĞIRTKANLIĞI YAPAN CEVDET KILIÇ’IN SORUŞTURMALARI NE OLDU?

 -Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Vekili ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Cevdet Kılıç’ın, “Boğaziçi Üniversitesi öğrenci ve hocalarının hak arayışları üzerinden atarlanıp ‘Darbe’ çığırtkanlığı yaptığı sosyal medya paylaşımından” buyana tam 60 gün geçti.
 
-Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Erhan Tabakoğlu’nun T. Ü’nin resmi internet sitesinde “Prof. Dr. Cevdet Kılıç’ın şahsi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşım nedeniyle, üniversitemiz tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır.Kamuoyunun bilgisine sunarız.” Diyeli de tam iki ay oldu.

-53 A maddesinin (l) bendinde ki süre de böylece dolmuş oldu !

-Montrö ile ilgili hasasiyetlerini dile getirdiklerinden bir gün sonra sabah erkenden göz altına lınıp Emniyet Genel Müdürlüğüne götürülen Emekli  Amirallerin dört günlük gözaltı sürelerinin uzatılmasının üzerinden üç gün geçti.

CHP ve DP İl Başkanlarının Edirne Cumhuriyet Başsavcılığına Darbe çığırtkanı Cevdet Kılıç ile ilgili suç duyurusunda bulunmalarının üzerinden de iki ay geçti.

Aradan iki ay geçmiş olmasına rağmen ne idari ne de savcılık soruşturmasından ses seda yok!

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının konuyla ilgili çalışmasını CHP ve DP İl Başkanları takip ediyor...Konunun akibetini bu gün yarın onlardan öğreneceğiz.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Erhan Tabakoğlu açtığını söylediği idari soruşturmanın sonucunu öğreneceğimiz yer tabii ki Trakya Üniversitesi Rektörlüğü.

İşte tam bu noktada kamu vicdanını rahatlatmak açısından Rektör Prof.Dr.Erhan Tabakoğlu’na şu soruları gazetemin okurları adına soruyorum:

- Prof. Dr. Cevdet Kılıç’ın  sosyal medya hesabından  yaptığı darbe çağrısı paylaşımından hemen sonra açtığınızı söylediğiniz soruşturma hakkında kamuoyu iki aydır merakla sonuç bekliyor.

-Kamu vicdanını rahatlatmak adına bir açıklama yapacak mısınız?


Birde Prof. Dr. Cevdet Kılıç’ın 22 AZ 326 plakalı Üniversiteniz aracıyla 2017 de yaptığı büyük hasarlı kaza ile ilgili sorum vardı ama...
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —