Tarih: 30.05.2014 17:57

DELİ’YE İLGİ BÜYÜK OLDU

Facebook Twitter Linked-in

 

DELİ’YE İLGİ BÜYÜK OLDU

Edirne Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, 29 mayıs 2014 Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi’nde, Enis Fosforoğlu Tiyatro’su tarafından sahnelenen ‘Deli’ adlı tiyatro oyununa tiyatro severler büyük ilgi gösterdi. Oyun sonunda, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Enis Fosforoğlu ve ekibine çiçek ve plaket takdim ederek, kendilerine teşekkür etti.

Refik Erduran’ın yazıp, Enis Fosforoğlu’nun yönettiği; Enis Fosforoğlu, Seren Fosforoğlu, Seda Özel, Soner Engür, Emel Filiz, Can Ergen, Haluk Ramazanoğlu, Sait Seçkin, Ömer Efe Akyalçın, Metin Kurt, Tekin Alkan ve Emircan Demirer’in oynadığı “deli” adlı tiyatro oyununu, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’da izledi.

Enis Fosforoğlu konuşmasında, kendilerini Edirneli tiyatro severlerle buluşturan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti ve “Edirne’de bulunmaktan, Edirne Halkı’yla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk. Bizleri, siz Edirneli tiyatro severlerle buluşturan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a, Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’na ve belediye ekibine teşekkür ediyoruz.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —