Tarih: 18.01.2016 15:32

DEMİRKIRAN, “TÜRKİYE PLANLI BİR ŞEKİLDE KARIŞTIRILIYOR”

Facebook Twitter Linked-in

DEMİRKIRAN, “TÜRKİYE PLANLI BİR ŞEKİLDE KARIŞTIRILIYOR”

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, “Egemen dış güçler PKK’yı kullanarak Türkiye’yi karıştırmak istiyorlar. BOP egemen güçlerin ve İsrail’in yararına kurgulanmış, uygulanan bir projedir. BOP ile Türkiye’nin büyük kayıpları olmuş, itibarı zedelenmiştir. Egemen dış güçler, Irak’ta, Mısır’da,  Libya’da Yemen ‘de ve pek çok İslam beldesinde nasıl halkı birbirine düşürdülerse ülkemizde de aynı oyunu Güneydoğudan başlattıkları PKK terörü ile oynamak istiyorlar.” Dedi.

İKTİDAR DOSTUNU DÜŞMANINI BİLMELİDİR.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran,” İktidar, dostunu düşmanını bilmiyor. Stratejik ortak dediği ülkeler terörün planlayıcısı, destekçisi, himayecisi ve teşvikçisidir. ” dedi.

Demirkıran, açıklamasını şöyle sürdürdü; ‘’ Çözüm süreci, açılım süreci lafları edilirken hükümetin bir adım sonrasını bilmediğini söyledik. Bunun dış güçlerin bir oyunu olduğunu var gücümüzle duyurmaya çalıştık. Irak’ta, Mısır’da,  Libya’da Yemen ‘de ve pek çok İslam beldesinde nasıl halkı birbirine düşürdülerse ülkemizde de aynı oyunu oynamak istiyorlar. Bu senaryonun bozulması için uyarılarda bulunduk. Şimdi tekrar ediyoruz ki yabancı istihbarat ajanlarının bölgede cirit atmasına izin vermeyin. Onlarla istihbarat paylaşmayın. Adaletten ayrılmayın. BOP projesinin nasıl tehlikeler içerdiğini görün ve Müslüman ülkeler arasındaki kardeşlik bağlarını, ticareti, işbirliğini arttırın. ’dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —