Tarih: 05.02.2017 17:42

DEMOKRAT PARTİ İL BAŞKANLIĞI GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

DEMOKRAT PARTİ İL BAŞKANLIĞI GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Demokrat Parti Edirne il Yönetimi görev dağılımı yapmak üzere İbrahim Özyılmaz başkanlığında uzun bir ardan sonra toplandı. 14 Aralık 2016 tarihinde yapılan Demokrat Parti il kongresinden sonrası hukuki işlemleri tamamlayan il yönetimi ilk toplantısını 05. 02. 2016 Pazar günü saat 15.00 te yaptı. Demokrat Parti ilBaşkanı İbrahim Özyılmaz burada yaptığı açıklamada; “ Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysalın dediği gibi; Türkiye bugün demokrasinin asgari şartlarından yoksun bir şekilde en kritik oylamasını yapacak. Gidilen parti devleti yolu, yol değildir.”dedi.

Demokrat Parti ilBaşkanı İbrahim Özyılmaz konuşmasında; “Ülkemizin geçtiği bu zor süreçte merkez sağda partimizin varlığının önemi çok açık bir şekilde ortadadır. Bir avuc cesur ve inanclı arkadaşla Edirneden çıktığmız bu yolda mücadelemiz Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti Devletinin beka mücadelesidir.” Dedi.

Daha sonra görev paylaşımına geçildi ve yapılan seçimlerde parti genel sekreterligine Ebru Akbaş muhasip üyeliğe Göksel Metin Teşkilat başkan yardımcılığına Arif Ercan siyasi ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımciligina Hakkı Şendurur siyasi ve sivil toplum kuruluşlarından sorunlu Ömer Yıldırım malı işlerden sorumlu Şezayi Nüfer eğitim ve sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcılgina Mehmet Linga getirildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —