Tarih: 12.05.2017 12:36

DEVLET HASTAHANESİNDE BAŞARILI AÇIK KALP AMELİYATLARI

Facebook Twitter Linked-in

DEVLET HASTAHANESİNDE BAŞARILI AÇIK KALP AMELİYATLARI

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde Açık Kalp Ameliyatları hız kesmeden devam ediyor. Kalp ameliyatları için Edirne’ye gelen İstanbul Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahi Uzmanlarından Prof. Dr. Korhan Erkanlı başkanlığındaki ekipte, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahi Uzmanlarından Op. Dr. Devrim Eroğlu, Op. Dr. Ahmet Okyay, Op. Dr. İbrahim Türkücüoğlu, Anestezi Uzmanı Dr. Adil Yurdakoç, Perfüzyonistler Tunay Kurtar ve Selami Kalın, Teknisyen Şule Çelebi, Hemşire Seçkin Ermiş bulunuyor.

İlk ameliyatın bittiği sırada göğüs ağrısı ile acile başvuran hastaya Koroner Anjiografisi sonucunda acil bypass ameliyatı kararı verilmesi üzerine acilen aynı ekip tarafından ameliyata alındı. Uzun ve yorucu fakat başarılı bir ameliyattan sonra hasta yoğun bakım ünitesine alınırken diğer ameliyat vakalarına devam edildi. Sabah erken saatte başlayan kalp ameliyatları gece geç saatlere kadar devam etti.

Başarılı ameliyatlardan sonra açıklama yapan Prof. Dr. Korhan Erkanlı “Edirne’ye severek ve heyecanla geliyoruz, Trakya bölgesinden gelen hastaların kalp ameliyatlarınıEdirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde yapılmasından büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —