Tarih: 26.10.2020 22:44

DR.KEREM ARDA; 'TÜRKİYE'NİN DEVASI EDİRNE'DE'

Facebook Twitter Linked-in

DR.KEREM ARDA; “TÜRKİYE’NİN DEVASI EDİRNE’DE”
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi)İl Başkanı Dr.Kerem Arda yaptığı yazılı açıklmada DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın 27 Ekim 2020S alı Günü çeşitli temaslarda bulunmak ve  Edirne İl Kongresine katılmak üzere Edirneye geleceğini  bildirdi. Arda açıklamasında; “Tepeden değil, Yerelden, milletin içinden teşkilatlanma esasıyla çıktığımız bu yolda, Yeni nesil siyaset yapacağız. Heyecanımız ve sevincimiz çok büyük. Her geçen gün partimize olan ilginin arttığını görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Adalete, Liyakate ve Demokrasiye önem veren liderimiz, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın katılımıyla İl Binamızın açılışını gerçekleştireceğiz.” Dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi)İl Başkanı Dr.Kerem Arda'nın açıklaması şöyle;
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA PARTİSİ), Genel Başkanı Ali Babacan 27 Ekim 2020 Salı Günü (BUGÜN) Edirne’ye geliyor. DEVA Partisi Edirne İl Binasının açılışı ve 1. Olağan İl Kongresine katılacak olan Genel Başkan Babacan Kent merkezinde esnafı ziyaret edip sorunları dinleyecek. Sabah 09.30'da İstanbul’dan Serhat Şehri Edirne’ye hareket edecek olan Genel Başkan Ali Babacan, Gişelerde Parti Yöneticileri tarafından karşılanacak.  Babacan’ın programı Saat: 12.00'de Esnaf Ziyareti ile başlayacak. Selimiye Camii’ni de ziyaret edecek olan Babacan daha sonra Edirne İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirecek. Esnaf ziyareti ile devam edecek olan Babacan’ın Edirne Programında Babacan 15.00'te DEVA Parti Edirne 1.Olağan İl Kongresine katılacak.
“BABACAN, ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEYECEK”
Kongreden Sonra Karaağaç semti ve Lozan Anıtını ziyaret edecek olan Babacan, Akşam saat: 18.30'da Basın mensupları ve teşkilatla akşam yemeğinde bir araya gelecek. Edirne programının ardından Babacan Saat: 20.30'da İstanbul’a hareket edecek.
“Trakya’da İLK KONGRE Edirne’de Gerçekleşiyor”
Damla Damla Türkiye’nin Dört bir yanında hızla büyüyen DEVA Partisi’nin Edirne’de de büyük bir ilgi gördüğünü ifade eden İl Başkanı Kerem Arda; “Tepeden değil, Yerelden, milletin içinden teşkilatlanma esasıyla çıktığımız bu yolda, Yeni nesil siyaset yapacağız. Heyecanımız ve sevincimiz çok büyük. Her geçen gün partimize olan ilginin arttığını görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Adalete, Liyakate ve Demokrasiye önem veren liderimiz, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın katılımıyla İl Binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Ardında da İl Kongremiz gerçekleşecek. Trakya’da ilk kongrenin Edirne’de gerçekleşecek olması da bizi ayrıca mutlu etti. EDİRNE’NİN DEVASI HAZIR.” dedi.
EDİRNE İL KONGRESİ PROGRAMI
27.10.2020 Salı  
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —