Tarih: 30.11.2021 00:10

DSİ BASKETBOL EVİNDE GALİBİYETLE BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Haber:Burak Duran 
Baştan sona kadar çekişmeli geçen maçın ilk çeyreğini 18-15 önde tamamlayan Edirne DSİ, devreye de 28-26 önde girdi. Son çeyreğe 39-43 geride giren yeşil beyazlılar, taraftarının da desteğini arkasına alarak son çeyrekte 24-16 lık bir üstünlük kurarak maçtan 63-59 galip ayrıldı ve salonu dolduran taraftarlarını sevindirdi.
 
Altyapıdan yetişen ve göz dolduran bir performans sergileyen Duygu Paluzar, 24 sayı kaydederek maçın en skorer ismi oldu. Kritik anlarda sahneye çıkan bulduğu üç sayılık isabetlerle takımına nefes aldıran Betül Tahtacı 12 sayı kaydederek çift haneli skor üreten bir diğer isim oldu. Zekiye Bank ve takım kaptanı deneyimli pivot Banu Toker 9,  Kader Çavdar 5, Tuana Tuner ve Dilara Gündem 2 sayı ile galibiyeti getiren isimler oldular.
 
Konuk İstanbul Üniversitesinde Öykü Sena Öktan 17 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Ayşenaz Kurtuldum 14, Beste Erdinç ve Bilge Zeynep Kılıç 8, Esra Can Yosmaoğlu ve Helin Hacıahmetoğlu 5, Çağla Nur Uzundurukan 2 sayı ile maçı tamamladı.
 
Edirne DSİ grubundaki üçüncü maçında 5 Aralık Pazar günü İstanbul Basket Feneri'ne konuk olurken, İstanbul Üniversitesi ise Çerkezköy Belediye'yi ağırlayacak.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —